Ja dziś idę do krawcowej i będę przerabiać sukienkę którą kiedyś kupiłam i raz w niej byłam ![]()
Macie dobre pomysły więc zapytam jakie macie sugestie dodatku do kopert na wesele? Nie chce wina ani kwiatów …myślę o losach Lotto ale nie wiem jak to udekorować
My zawsze dodajemy sporo zdrapek , po prostu do koperty . Brałam ślub w tamtym roku i najbardziej zbędnym prezentem są kubki mąż i żona w takim koszu ozdobnym … plącze mi się tylko to z jednej szkoda wyrzucić z drugiej w kuchni mam same estetyczne kubki i nie chce tamtych używać bo mi w nich kawa nie zasmakuje ![]()
![]()
O kubkach, ręcznikach czy pościeli też nie myślałam. Chciałam coś zamiast kwiatów
Ja na swoj slub dostalam dwa kieliszki do wina z dedykacja i wino w takiej walizce i do dzisiaj lezy to zamkniete ![]()
![]()
![]()
![]()
Dodatkowo od cioci męża dostaliśmy narzutę na łóżko i sztuczne kwiaty które miały imitować „żywe „ Wydaje mi się że głównie starsi ludzie mają takie podejście ![]()
Często młodzi piszą w zaproszeniach czego oczekują , byłam raz na takim co chcieli zabawki, książki itp dla dzieci z domu dziecka
Tak ale to drugi ślub i dostałam elektroniczne zaproszenie i nie jest to weselicho tylko ślub i obiad z kolacją. Nie ma też info o tym co by chcieli a wiem że alkoholu nie piją
A co jest napisane na zaproszeniu? Mają coś napisane że nie chcą kwiatów a chcieliby coś innego?
Nic nie ma w tym obszarze opisane.
Okazało się że nie da się tej sukienki co chciałam przerobić. Będę zamawiać na Shein ![]()
O kurcze! A my otrzymaliśmy takie i bardzo chętnie używamy, a przy okazji mamy do nich sentyment ![]()
Ale wiadomo że u każdej osoby, inna kwestia gustu ![]()
![]()
Ja dostałam raz bukiet i pomiędzy zrolowane zdrapki były wciśnięte
Bylam na weselu w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze jedno mnie czeka w 8.
O ile na tym ostatnio brzuszek był tak delikatnie zarysowany i zmieściłam się jeszcze w sukienki z sieciówek, ale zastanawiam się też co ubrać jak będę pod koniec ciąży. ![]()
Raczej nie będę szyła, ale może macie jakieś fajne sklepy do polecenia?
Tu dziewczyny polecały sukienki z Shein … ja nie kupował specjalnych ciążowych
Ja przez cały okres ciąży nosiłam sukienkę z Mohito która kiedyś kupiłam na wesele (sporo przed ciążą). Więc spokojnie można znaleźć w sieciówkach. Takie które są elastyczne i odcięte pod biustem będą też służyły po ciąży. W ciąży kupiłam trochę przylegających sukienek z myślą że będę nosić po ciąży, no ale nie będę bo wyglądam w nich jakbym dalej była w ciąży ![]()
Nie chcę z Chin zamawiać… wolalabym cos bardziej lokalnego i szybciej dostepnego🙂
To ciążowe ubrania są i H&M i Reserved. Czasem nawet fajne sukienki ciążowe w dobrej cenie znajdziesz w Sinsay
Ja na początku 7 msc w sukience z shein na komuni
Z shein lubiłam , tam jest dużo tanich i ładnych
Ooo ja też wszystkie kupuję na shein