Sukienka na wesele

@Magdallenka0897 ja też kupuje z SHEIN a jak się zbiera monetki na aplikacji to też fajna zniżka wleci w zeszłym tygodniu kupiłam torebkę która cenę miała 50 zł a spadło przez monetki na 5 zł więc tak mi się udało za wysyłkę więcej zapłacili niż ja za tą torebkę :sweat_smile:

1 polubienie

A ja zachęcona waszymi sugestiami 2 dni temu zamówiłam na próbę jedną sukienkę zobaczymy jaką przyjdzie czy podobną jak na zdjęciu i czy będzie dobra na mnie

Ja w Pepco w zeszłym roku kupiłam sukienkę zwiewną, lekką, taką nieco dłuższą, różową w lekkie białe kwiaty i całą zaawansowaną ciążę w niej chodziłam plus na sesję brzuszkowa a myślę że pewnie by się nawet na wesele sprawdziła ale akurat mieliśmy już.po porodzie :smiley: może w Pepco coś upolujesz :grin:

Z tego co kojarzę primark ma kolekcję ciążowe , ale też inne fajne sukienki takie luźniejsze

Może to nie sukienka na wesele :sweat_smile:ale widziałam za Sinsay ma ostatnio dodane koszule porodowe bardzo fajne

Ooo to muszę ich odwiedzić :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Mozna tez kupic sukienkę normalną ale z takich rozciągliwych albo tunikę jakaś. Bo te ciążowe to często sporo droższe są

Albo poszukać na Vinted typowo ciążowa w dużo niższych cenach :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ja na swoim przykładzie jak biorę jakieś ciążowe ubranie to tylko w swoim rozmiarze :rofl: kupiłam spódnicę satynową ciążową L i rany dwie mnie by tam weszły a jak zamówiłam M ciążowa to już zupełnie inaczej to wyglądało

Rzeczywiście będę musiała się wybrać na jakieś zakupy, bo już powoli w nic się nie mieszczę :face_with_hand_over_mouth:

Każda okazja to zakupów, to bardzo dobra okazja! :grinning::grinning::star_struck:

1 polubienie

Tak zgadzam się z tym w 100%:grin::grin:

1 polubienie

Ja zamawiam zawsze na zalando ale wiadomo z duzym wyprzedzeniem. Z shein zamawialam zwykle ubrania i bylam zadowolona wiec warto zamowic cos na probe. Nawet jesli jakosc nie bedzie powalajaca to przynajmniej raz sie zalozy :slight_smile:
@Mamuska357 udalo Ci sie wybrać cos fajnego ?

Tak, kupiłam na próbę o sukienka się okazała fajna i fajnie leży :wink:

Ja nie lubię tych ubrań z chińskich stronek często mają taki sztuczny materiał , nie lubię takich . Ostatnio dostałam od szwagierki sukienkę bo zamówiła pomylkowo dwa i oddała ubrania które były za male wlasnie z temu zamawiała i te materiały były tak okropne :neutral_face:

Ja często też się w takich bardziej pocę

A twk naprawde ubrania.z innych sklepow.nie sa jakies super. Trzeba patrzec na sklad ubrania. Czasami patrze z ciekawosci co na zalando kosztuje powyzej 5 tysięcy zł… no cudow nie ma, tylko poliester :smiley:

Polyester rządzi w kazdym sklepie tak naprawdę :smile:
Jednak często na zdjeciach w chińskich sklepach ubrania wyglądają świetnie a jak przyjdzie zamowienie to jak szmatka wyglądają…

Teraz jak żyjemy w dobie ej że wszystko można podrasować to naprawdę trudno w cokolwiek wierzyć

Racja. Ja ostatnio szukałam sukienki na wesele o już miałam upatrzoną i miałam kupować ale nagle zobaczyłam gdzieś zdjęcia od osób które kupiły i właśnie jak zobaczyłam jak to wygląda i jaka szmata to zrezygnowałam :face_with_peeking_eye:

Ja właśnie często szukaam zdjęć ale ostatnio są tylko opinie bez zdjęć, ale też są pomocne chociaż wolałabym jednak zobaczyć jak wygląda ma żywo :grinning: