No akurat te które chciałam miały zdjęcia
i sprawiły że zrezygnowałam
Mnie kusi z temu jeden dywan ale obawiam się jak to będzie jakościowo. Bo akurat byłby super do pokoju starszej
Nooo ja z temu się boję rzeczy kupować które mogą mieć kontakt z dziećmi bo jednak te rzeczy nie mają certyfikatu i nie wiadomo jaki to będzie
miało wplyw na dziecko
Ja już też ograniczyłam zakupy tam , gdzieś nawet ostatnio czytałam że mają dużo produktów którzy wgl nie powinny być dopuszczone do użytku
Ja kupując cokolwiek czy to temu, allegro, czy Zalando czy cokolwiek innego sprawdzam zawsze opinie i chętnie przeglądam realne zdjęcia, bo to jest jednak najbardziej miarodajne
To zdjecia tylko oglądałam na SHEIN i czasem na Allegro. W innych sklepach jak Zalando to nie, przynajmniej nie to co ludzie wrzucają
Ja lubię zamawiać na shein ale na temu już niekoniecznie
jakoś tam mi się wydaje że to takie nie wiadomie skąd ![]()
No to Hanna temu już nie zamawiam ale nawet jak zamawiałam to nie urania. Teraz pierwszy raz się skusiłam zamówić na shein
A to pewnie jedno i to samo , tylko pod inną nazwą ![]()
![]()
Pewnie tak
na pewno idzie z jednej hurtowni ![]()
Nie do końca, nie wiem czy slyszalyscie ale shein pozwał temu za agresywny marketing i kopiowanie ![]()
Nie słyszałam o tym ![]()
Ale to brzmi jak wojna typu Biedronka vs Lidl ![]()
Ale fakt że jak wpisze się coś w neta to już nie Shaun a temu wyskakuje ![]()
Pierwsze słyszę
a co na to AliExpress ![]()
Też nie słyszałam. Ciekawe
Tak haha czekamy na wojnę reklam ![]()
w ogóle @Wesola95 patrzę kto to nowy jest bo profilowego takiego nie widziałam jeszcze patrzę a to ty ![]()
![]()
Też zauważyłam że zmieniła …. A już się przyzwyczaiłam do tamtego zdjęcia ![]()
Haha, no już pisałam w innym poście, że dziewczyny które jeszcze nie zauważyły zmiany będą się zastanawiać co to za nowa na forum ![]()
![]()
Tez się przyzwyczaiłam i teraz nie wiem kto to pisze ![]()
Kurcze za dużo tego ja nie ogarniam ![]()
![]()
@Wesola95 a dlaczego taka zmiana
?