Sukienka na wesele

chcę być troszkę bardziej “anonimowa” :wink:

1 polubienie

Czasem człowiek chce coś zmienić :wink: lub odświeżyć

Ja lubię zmieniać dużo , ale jakoś ostatnio w tych sklepach nic nienzachwyva

A mi się wydaje że to jedno i to samo :melting_face::crazy_face::sweat_smile:

Może i tak od tego samego producenta to idzie :joy: ale ciężko mi się połapać na temu :sweat_smile: shein jest bardziej przejrzystsze, chociaż na temu znajdziesz ten sam produkt w różnych cenach

Ja mam ślub siostry za miesiąc, będę dwa miesiące po porodzie i nie mam pojęcia w czym pójdę. Zamówiłam kilka sukienek wszystkie do zwrotu. Jedna która mi najbardziej pasowała była uszkodzona i nie było drugiej. Śmieje się że pójdę nago :face_with_peeking_eye:

Haha, spokojnie nie pójdziesz nago :joy: w ciąży było mi ciężko kupić cokolwiek:( a znaleźcie sukienki po ciąży też nie jest łatwo , u nas jest w galeri sklep królowa shoppingu i tam są ładne sukienki takie idealne dla siostry panny młodej może akurat coś się znajdzie :slight_smile: najlepiej to przymierzyć od razu w sklepie :roll_eyes:

Na pewno coś znajdziesz fajnego :grin: pamietaj zeby było Ci wygodnie do karmienia :grin:

A jak oceniasz? Maluszek da radę ? No ja po porodzie to byłam taka wypluta przez pół roku że bym się chyba nie zdecydowała :wink: na takie atrakcje? Jak u Ciebie?

Skad zamawiałaś? Masz jakąś fajną stornke do polecenia? Za 1,5 msc mamy wesele a ja goła i wesoła, kg po ciąży nadal są i muszę jakąś kupic :face_with_peeking_eye:

Mi sie na Chrzest udalo w Zarze kupić i w reserved ale w Zarze sa bardzo krotkie. Ja mam akurat 158 wiec dla mnke spoko ale jak ktos wyzszy to moze mieć poślady na wierzchu :sweat_smile:

Pokaż! Będziesz miała dwie? mam 168 może się wcisnę bez świecenia tyłkiem :sweat_smile:

Też jestem mega ciekawa. Kupiłam damski garnitur na chrzest do były jakieś promki i mąż mówił żebym zamówiła bo fajnie wygląda ale ja już w tym garniturze fajnie nie wyglądałam :see_no_evil: więc też będę szukać jakiejś sukienki

A co kupowałyście na chrzciny swoich maluszków? Temat coraz bliżej :joy: bardziej kolorystyka biała beżowa czy nie koniecznie ?

Ja kocham sukienki z Zig Zag są takie żei na dzień się sprawdzą i na weselę.

Mi się ponad wszystko podobają sukienki z modliszki ale szczerze szkoda by mi było tyle kasy

@Mamuska357 to skub cywilny w urzędzie z obiadem dla najbliższych a nie wielkie wesele więc planujemy iść ale oczywiście zweryfikuje się to jak to będzie bliżej terminu
@Wesola95 zamawialam z zalando lounge, Mohito i teraz czekam na zamówienie z Zary

Ja kupiłam niebieską długą sukienkę z Sinsay na chrzciny. I idealnie się sprawdziła.

No właśnie dziewczyny ja to celowałam w białe sukienki na chrzest więc na wesele nie pomoge bo raczej w białej nie wypada :sweat_smile::sweat_smile: jak wyjdzie mi jakies zdjecie to sie Wam pochwale :face_with_hand_over_mouth:

Chrzest też mamy w planach :sweat_smile:pokazuj nie świruj :laughing::smile:

Dobra, albo taki komplet, beżowa torebka i marynarka beżowa. Albo jeszvze dorwałam na vinted za 34 zł sukienkę w kwiatki takie beżowe i też mega mi sie podoba. Zdecyduje w niedziele jak juz bede miała włosa zrobionego i makijaż :face_with_hand_over_mouth: