Sukienka na wesele

Oo ta sukienka jest bardzo ładna :heart_eyes:

Nie wiem dlaczego ale mi się skojarzyłam z fartuszkiem pielęgniarskim :blush:

Ale super sukienka. Niestety nie na moją figurę i długość też nie jest dla mnie. Po cichu liczyłam że wybrałaś coś co będę mogła zgapić :joy:
Ale Ty na pewno super będziesz w tym wyglądać :smiley:

Meeega sukienka :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Ja się zaczęłam rozglądać za sukienka bo okazało się że mamy wesele w lipcu :see_no_evil:
Zastanawiam się czy jednak nie iść w 18 krwacji

1 polubienie

Kolory pasują na wesele :innocent: ale nie widać za wiele kroju :face_with_peeking_eye: ale buciki bardzo ładne !

Właśnie chciałam znaleźć ale nie mam zdjęcia w całości

:face_with_diagonal_mouth:
Ma taki ala gorset i bufiaste rękawy

2 polubienia

Jak dla mnie super, teraz odchodzi się od takich typowych „weselnych” kreacji. Na weselach coraz więcej osób wybiera ciuchy żeby móc też wyjść w nich na codzień.

2 polubienia

Ja też jak ostatnio szukałam sukienki na wesele to kupowałam taką by jeszcze wykorzystać przy innych okazjach

1 polubienie

Bardzo ładna :wink: ja bym w takiej poszła i to fakt że teraz już się odchodzi od takich mega uroczystych sukienek tylko każdy stawia na coś w tym stylu, chyba że jesteś siostrą pana lub pani młodej , albo świadkową to wtedy już takie coś blink blink by się przydało

1 polubienie

Nie ma co się dziwić, zwłaszcza, że żyjemy w czasach, gdzie ludzie odchodzą od wesel i nikt. Ile potrzebuje jednorazowych kreacji

Dla mnie pierwsze co jak dostaje zaproszenie to myśl co ja ubiorę , nie lubię chodzić na imprezy przez te sukienki nigdy nie wiem jak się ubrać :sweat_smile:

1 polubienie

Ja mam tak samo :laughing: zawsze się muszę odwalić haha jak wiem o jakimś weselu jeszcze przed zaproszeniem to szukam perełek na Vinted :laughing: albo jadę w pierwszy dzień dostawy do lumpa , a jeśli to nie skutkuje to galeria chociaż tam rzadko mi się udaje ostatnio kupić to czego potrzebuję

1 polubienie

Właśnie tez dalej ciagle szukam, teraz jest dobry moment bo są wyprzedaże ale ciężko dostać rozmiary

Dziś niedziela handlowa więc można się wybrać na zakupy do galeri :roll_eyes:

1 polubienie

To jest akurat dobre bo po co zapełniać szafę kreacjami które wiszą tylko i się kurzą

1 polubienie

Ja dużo odsprzedaje na Vinted :face_with_peeking_eye: mają taki obieg hihi

1 polubienie

Właśnie ja mam taką sukienkę która kupiłam na wesele koleżanki i później jako świadkowa ja założyłam i tyle o wisi w szafie, mam mnóstwo jakiś takich kwiatowych właśnie ale ze względu na brak powrotu do stanu sprzed ciąży to różnie leżą :sweat_smile:
Ja zawsze kupuję jakieś nowe ale ze względu na czas że dowiedzieliśmy się o weselu na 1.5 miesiąca przed a jeszcze jedziemy na wakacje to moja myśl padła na outfit z tej 18 i chyba faktycznie powtórzę go :grinning:

1 polubienie

Myślę, że w galeriach dziś jest tłok! Bo przecież co innego robić w takim upał :sweat_smile: łazić po kliematyzowanych sklepach

1 polubienie

Jedyną atrakcją :laughing: ale ja bym się na taki upał nie wybrała :face_with_peeking_eye: widziałyście na tik toku tą kobietę którą utknęła bez klimatyzacji i wody w korku :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: