Oo ta sukienka jest bardzo ładna ![]()
Nie wiem dlaczego ale mi się skojarzyłam z fartuszkiem pielęgniarskim ![]()
Ale super sukienka. Niestety nie na moją figurę i długość też nie jest dla mnie. Po cichu liczyłam że wybrałaś coś co będę mogła zgapić ![]()
Ale Ty na pewno super będziesz w tym wyglądać ![]()
Meeega sukienka ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja się zaczęłam rozglądać za sukienka bo okazało się że mamy wesele w lipcu ![]()
Zastanawiam się czy jednak nie iść w 18 krwacji
Kolory pasują na wesele
ale nie widać za wiele kroju
ale buciki bardzo ładne !
Jak dla mnie super, teraz odchodzi się od takich typowych „weselnych” kreacji. Na weselach coraz więcej osób wybiera ciuchy żeby móc też wyjść w nich na codzień.
Ja też jak ostatnio szukałam sukienki na wesele to kupowałam taką by jeszcze wykorzystać przy innych okazjach
Bardzo ładna
ja bym w takiej poszła i to fakt że teraz już się odchodzi od takich mega uroczystych sukienek tylko każdy stawia na coś w tym stylu, chyba że jesteś siostrą pana lub pani młodej , albo świadkową to wtedy już takie coś blink blink by się przydało
Nie ma co się dziwić, zwłaszcza, że żyjemy w czasach, gdzie ludzie odchodzą od wesel i nikt. Ile potrzebuje jednorazowych kreacji
Dla mnie pierwsze co jak dostaje zaproszenie to myśl co ja ubiorę , nie lubię chodzić na imprezy przez te sukienki nigdy nie wiem jak się ubrać ![]()
Ja mam tak samo
zawsze się muszę odwalić haha jak wiem o jakimś weselu jeszcze przed zaproszeniem to szukam perełek na Vinted
albo jadę w pierwszy dzień dostawy do lumpa , a jeśli to nie skutkuje to galeria chociaż tam rzadko mi się udaje ostatnio kupić to czego potrzebuję
Właśnie tez dalej ciagle szukam, teraz jest dobry moment bo są wyprzedaże ale ciężko dostać rozmiary
Dziś niedziela handlowa więc można się wybrać na zakupy do galeri ![]()
To jest akurat dobre bo po co zapełniać szafę kreacjami które wiszą tylko i się kurzą
Ja dużo odsprzedaje na Vinted
mają taki obieg hihi
Właśnie ja mam taką sukienkę która kupiłam na wesele koleżanki i później jako świadkowa ja założyłam i tyle o wisi w szafie, mam mnóstwo jakiś takich kwiatowych właśnie ale ze względu na brak powrotu do stanu sprzed ciąży to różnie leżą ![]()
Ja zawsze kupuję jakieś nowe ale ze względu na czas że dowiedzieliśmy się o weselu na 1.5 miesiąca przed a jeszcze jedziemy na wakacje to moja myśl padła na outfit z tej 18 i chyba faktycznie powtórzę go ![]()
Myślę, że w galeriach dziś jest tłok! Bo przecież co innego robić w takim upał
łazić po kliematyzowanych sklepach
Jedyną atrakcją
ale ja bym się na taki upał nie wybrała
widziałyście na tik toku tą kobietę którą utknęła bez klimatyzacji i wody w korku ![]()
![]()