Świąteczna atmosfera

Z małymi dziećmi atmosfera świąteczna zawsze jest lepsza. Bardziej się celebruje takie święta.

o tak, pamiętam pierwsze święta z małym dzieckiem u nas w domu - siostry syn, wszyscy nagle zaczęli śpiewać kolędy, co przez ostatnie lata się nie zdarzało, a skończyło się na śpiewaniu “Kaczki Dziwaczki”, było wesoło

u nas tez pierwsze świeta były zaraz po narodzinach

u nas pierwsze świeta to bedą bożego narodzenia:):slight_smile: całkiem inaczej już będzie.

u nas pierwsze wielkanocne no i miała wtedy chrzciny ale to było rok temu. Na chrzciny wszyscy z mojej strony przyjechali a z meza nit chociaz ma 5 rodzenstwa

dla mnie dużo bardziej klimatyczne są Święta Bożego Narodzenia od Świąt Wielkanocnych

Fajne sa takie maluchy świąteczne poprzebierane za skrzaty albo renifery :slight_smile: Słodziaki

Filipek juz niby pierwsze święta ma zasobą ale miał na nich dopiero 2 tygodnie :)) więc pewnie z tych najblizych będzie miał wiekszą radośc :))

a my w tym roku będziemy mieć pierwsze święta we czwórkę :slight_smile:

isama to bardzo fajnie. Na pewno atmosfera rodzinna bedzie cudowna tym bardziej że będzie nowy obywatel/ka w rodzinie.

Dzieci uwielbiają magię świąt.

chyba dla małych dzieci właśnie święta = prezenty i choinka, z czasem dzieci doceniają przygotowania, atmosferę świąteczną

to prawda z początku dzieci lubią świeta ze względu na prezenty z czasemprzemawia do nich atmosfera i przygotowania świąteczne.

oj dzieci to przede wszytskim na prezenty czekają

najważniejszy jest ten klimat świąt

z dzieckiem całkiem inaczej przeżywa się jakiekolwiek święta

My w tym roku pierwsze swieta Tymek będzie miał 10 miesięcy już sie nie mogę doczekać

uwielbiamy święta bo wtedy całą rodzinką się spotykamy i jest wesoło a najlepsze momenty jak dziecko z niecierpliwością otwiera prezenty i cieszy się na ich widok :smiley:

ja jestem bardzo ciekawa jak teraz będą wyglądać nasze święta, aż się ich doczekać nie mogę :slight_smile:

Ja też nie mogę się doczekać świąt. Ciekawe jak maluszek zareaguje na św. Mikołaja :slight_smile: