Z małymi dziećmi atmosfera świąteczna zawsze jest lepsza. Bardziej się celebruje takie święta.
o tak, pamiętam pierwsze święta z małym dzieckiem u nas w domu - siostry syn, wszyscy nagle zaczęli śpiewać kolędy, co przez ostatnie lata się nie zdarzało, a skończyło się na śpiewaniu “Kaczki Dziwaczki”, było wesoło
u nas tez pierwsze świeta były zaraz po narodzinach
u nas pierwsze świeta to bedą bożego narodzenia:) całkiem inaczej już będzie.
u nas pierwsze wielkanocne no i miała wtedy chrzciny ale to było rok temu. Na chrzciny wszyscy z mojej strony przyjechali a z meza nit chociaz ma 5 rodzenstwa
dla mnie dużo bardziej klimatyczne są Święta Bożego Narodzenia od Świąt Wielkanocnych
Fajne sa takie maluchy świąteczne poprzebierane za skrzaty albo renifery Słodziaki
Filipek juz niby pierwsze święta ma zasobą ale miał na nich dopiero 2 tygodnie :)) więc pewnie z tych najblizych będzie miał wiekszą radośc :))
a my w tym roku będziemy mieć pierwsze święta we czwórkę
isama to bardzo fajnie. Na pewno atmosfera rodzinna bedzie cudowna tym bardziej że będzie nowy obywatel/ka w rodzinie.
Dzieci uwielbiają magię świąt.
chyba dla małych dzieci właśnie święta = prezenty i choinka, z czasem dzieci doceniają przygotowania, atmosferę świąteczną
to prawda z początku dzieci lubią świeta ze względu na prezenty z czasemprzemawia do nich atmosfera i przygotowania świąteczne.
oj dzieci to przede wszytskim na prezenty czekają
najważniejszy jest ten klimat świąt
z dzieckiem całkiem inaczej przeżywa się jakiekolwiek święta
My w tym roku pierwsze swieta Tymek będzie miał 10 miesięcy już sie nie mogę doczekać
uwielbiamy święta bo wtedy całą rodzinką się spotykamy i jest wesoło a najlepsze momenty jak dziecko z niecierpliwością otwiera prezenty i cieszy się na ich widok
ja jestem bardzo ciekawa jak teraz będą wyglądać nasze święta, aż się ich doczekać nie mogę
Ja też nie mogę się doczekać świąt. Ciekawe jak maluszek zareaguje na św. Mikołaja