Ja do tej pory też bylam team plyn do szyb + reczniki papierowe.
Kiedyś dziewczyny polecaly żółtą ściereczkę z viledy ale teraz dopiero udalo mi sie ja dostac.
U Nas w sklepie dorwalam jakaś żółtą Gosia do okien i nią przetarlam z plyn do mycia okien. Potem na sucho tez jakąś specjalna ściereczkę Gosia. Powiem Wam, ze nawet w miarę wygladaja te okna do których dotarlam.
Ale już wiecej nie tykam. Viledę to chyba na wiosnę wyprobuje ![]()
@SylwiaMK @ewelka8990 ja akurat lubię myć okna. Jeszcze jak są właśnie odciski Paluchów na nich, a ja to umyję, to jestem bardzo usatysfakcjonowana hahha w ogóle mam bzika na ouincie podbijanych paluchów wszędzie, więc jak tylko widzę, to zaraz staram się przecierać ![]()
hehe… jesteś wyjątkowa
u mnie paluszki na szybach zostają na bardzo długo. hehe. mamy szklaną balustradę, ciężko nadążyć za moimi dziećmi…
Na szybach akurat są ![]()
ale na drzwiach, czy np ławie i meblach to patrzę, żeby nie było
no na oknach też staram się, żeby ich nie było, ale wiadomo, nie zawsze to wyjdzie
U nas jeszcze jest pasek na wysokości nosa psa ![]()
obserwuje sobie podwórko i odbija nie na szybie do tego dojdzie mały z łapami i ślady są haha a piesek jak ma bardzo brudną szybę to ją wyliże haha
Oj to prawda, ja też teraz sprzątam wszystko tymi szmatkami i to jest normalnie jakąś magia, bez docierania, bez marnowania papierowych ręczników i dodatkowych kosztów ![]()
Booooże od ponad tygodnia się zbieram żeby umyć okna, wchodzę na forum i co? Dyskusja o myciu okien
wszechświat już naprawdę daje mi wszędzie znaki że muszę je umyć ![]()
Bo my wiemy kto co musi zrobic ![]()
![]()
ja tez sie nie moge zabrac za okna nie wiem czy zdaze do swiat ![]()
![]()
![]()
Ja jakoś nigdy nie myłam okien „bo święta” ale akurat teraz tak wypadło że uwalone na maksa aż mnie irytuje patrzenie w stronę okien ![]()
A mi przed chwilą pojawiła się relacja na IG żeby zamiast myć okna popsikać je sztucznym śniegiem
wszechświat daje mi do zrozumienia żebym nie myła okien ![]()
Haha jest to jakiś pomysł aczkolwiek z moim zapałem do mycia okien to ten śnieg miałabym chyba na oknach do Wielkanocy ![]()
Wtedy można przerobić zimowy motyw na jakieś Zajączki ![]()
W sumie pogoda nie pewna to i zajaczki moga w sniegu kicac ![]()
No u nas nawet nie ma śniegu, więc kicają bez niego ![]()
To prawda , hahha mógłby się pojawić ten śnieg
My tak na tym Forum marzymy o tym sniegu i go afirmujemy , ze kierowcy zawodowi zaloza niedlugo jakis ruch oporu przeciwko naszym marzeniom ![]()
Podać swoj adresa jakbys chciała się zrelaksować przy myciu okien? ![]()
![]()
Hahaha no pewnie ![]()
ale ja to chyba po mamie mam, bo ona też lubi myć okna. Nie lubię natomiast prasować, gorączki dostaje, jak muszę wyciągnąć żelazko po coś ![]()
Od kiedy mam firanki w domu to nie zauważam tak brudnych okien ![]()
Ja nie mam w ogole firanek bo nie wiek co gorsze, mycie tych okien czy pranie, prasowanie i wieszanie firanek ![]()