Świąteczne zdjęcia

Ale śliczne ,nawet piesek ładnie zapozował :heart_eyes: u mnie to nikt nie chce współpracować do zdjęć hahaha

Ja co roku kupuję nowe, świąteczne tło – to taka moja mała tradycja. Dzięki temu każde zdjęcia wychodzą inaczej, a naprawdę wyglądają jak z profesjonalnej sesji. Do tego trochę lampek, poduchy, kubki z kakao, sztuczny śnieg i od razu robi się magicznie.

Polecam spróbować, bo efekt jest naprawdę wow! :christmas_tree::camera_flash:

3 polubienia

Wow a gdzie kupione;)

Mamy takiego samego pieska :wink: tylko moj rudawo-bialy :smiley:

1 polubienie

My właśnie takie w kartonie robiliśmy teraz w pracy! Wyszło naprawdę super i fajną pamiątka :smiling_face:

1 polubienie

Mi się też wyświetliło to z lampkami w książce, mega efekt! :heart_eyes: Spróbuję mojemu maluszkowi takie cyknąć, choć pewnie łatwo nie będzie :sweat_smile:

1 polubienie

Oo ja tak samo robiłam zamawiałam tło świąteczne na aliexpres i robiłam sama sesję córce teraz mi robi szwagierka profesjonalnie bo jest fotogdafem , ale tak to co roku jakieś fajne tło znajdowałam na chinolu i dodawałam trochę rzeczy , rekwizytów od siebie i naprawdę super efekt wychodził.

1 polubienie

Ojj zdecydowanie nie tylko u Ciebie tak jest :sweat_smile: u nas mały tak to właśnie też śmieszek, a jak próbuję zrobić foto czy filmik jak już jest taki pocieszny to nagle jakby baterie wyłączył dziecku, koniec nie ma współpracy, nie ma już nastroju, kombinuj sobie matka… :joy: :joy: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Mi się taki aniołek w mące podoba

Ale aż się boje próbować :smile:

6 polubień

Swietne :wink: próbuje najwyżej bedziesz miala duzo sprzatania ale efekt mega :joy::face_with_hand_over_mouth:

A kojarzycie gdzie stacjonarnie można dla dziecka kupić taką ładną czapkę Mikołaja?

1 polubienie

Widziałam w smyku :wink:

1 polubienie

7 polubień

Żeby te maluchy tak chciały z nami współpracować na tych zdj , moja mała ma miesiąc i wgl nie idzie ta współpraca jak zrobię jedno zdj czy dwa dobre to już się nie cierpliwi :see_no_evil:

1 polubienie

Moja współpraca z córką do zdj wyglada właśnie tak :face_holding_back_tears: …. mamo dość tych zdjeć :smiley::smiley:

10 polubień

Takie sa najlepsze :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 polubienia

Ja chce co miesiąc robić zdjęcie starszego i młodszego, to pierwsze zdjęcie poszło rewelacyjnie. A po miesiącu na kazdym ujęciu mąż krzywo trzyma młodszego, a starszy albo płacze, albo wkłada palec w oko bratu. I stwierdziłam że to jednak fajne zestawienie będzie, bo to takie prawdziwe są hahah

1 polubienie

To prawda , to zdj ma w sobie swój urok mimo że zakrywa buźkę bardzo lubię to zdj :smiling_face_with_three_hearts: i to prawda takie nie ustawiane , są najlepsze do wspominania :blush:

1 polubienie

Coś czuję że ta mąka mogła by być wszędzie po tych zdjęciach hahaha

O te w sumie nawet z krzywą minką by pasowało chyba spróbujemy takiego :grin: