Hej , wiem że już w niektórych postach były wspominane zdjęcia świąteczne ale brakuje mi takich konkretnych fajnych pomysłów na wykonanie takich zdjęć. Wiem że pełno tego w internecie ale zazwyczaj są to takie typowo insta fotki a ja szukam czegoś takiego kreatywnego rodzinnego , może macie jakieś fajne pomysły czy inspiracje?
Ja polecam pinteresta do szukania inspiracji :
Wystarczy wpisać frazę typu : Christmas photo Family ideas lub tym podobne ![]()
A jeszcze fajna pomysł widziałam na fotki w kartonie :
O te kartony świetne, napewno po prezentach się jakieś znajdą żeby wykorzystać hahaha
https://vm.tiktok.com/ZNRLqCcBA/
https://vm.tiktok.com/ZNRLqVyaC/
Ja akurat takie na tik toku miałam zapisane inspiracje ![]()
Widzialam ze klada karton na ziemi do niego bombki i kladziesz sie tylko glowa i od gory wychodza zdjecia ;]
Zobacz na instagramie
Ostatnio zapisywalam sobie !
Mam jeszcze kilka takich , co prawda nie sa rodzinne ale tak mi sie spodobaly ze musialam sie z wami podzielic
Zeby dzieci chciałby jeszcze współpracować ![]()
![]()
![]()
![]()
Te z książką i latarką chyba wykorzystam tak magicznie to wygląda ![]()
Ale cudne może uda mi się z maluchem któreś zrobić ![]()
To prawda
ja się zawsze śmieje że mąż powinien mnie nagrywać jak robię zdjęcie naszego malucha bo byłby z tego świetny film komediowy . Na co dzień mały ciągle się śmieje ale jak chce zrobić zdjęcia to mina marudy a mama skacze jak małpa w zoo ![]()
![]()
mam nadzieję że nie tylko u mnie tak to wygląda
Ciezko cos doradzić bo nie wiadomo jakie masz możliwości , w sensie wystrój , świąteczne dekoracje . Ale widziałam ze nawet na Vinted można kupić fajne tło do zdjęc za grosze ![]()
Nie jestes sama ![]()
![]()
![]()
robisz z siebie błazna a wyjdzie jedno zdjecie ladne ![]()
![]()
![]()
To ja robię comiesięczne fotki młodemu z tabliczką to ostatnio pajacowałam pół godziny ale pan prezes uznał że to nie czas na uśmiechy i wygłupy ![]()
Właśnie mam to samo co miesiąc
i zastanawiam się jakim cudem na insta i innych portalach są tak ładne zdjęcia maluchów
Też się zastanawiam jak inni to robią i mają tyle czasu na robienie zdjęć. Ja się przyłapuję na tym że czasem przez kilka dni żadnego zdjęcia nie zrobię małemu a tak szybko się zmienia
a jak już zaczynam robić to jednak nici z tego. Generalnie mogłabym zrobić mu osobny album pt „dlaczego jestem jedynakiem” i wkleić tam wszystkie zdjęcia jak się krzywi, płacze i ma te swoje poważne minki ![]()
Hahahahaj dlaczego jestem jedynkiem o moj boze ale sie usmialam ![]()
![]()
![]()
Ja dostalam tabliczki do zdjec ale mnie to pokonalo , za to mam ogrom zdjec mlodej ale takich codziennych . I tez poprosilam przyjaciolke zeby robila mi z nia zdjecia , takie z zaskoczenia , nie pozowane , bo ja robie kazdemu na okolo a mi nie robi nikt ![]()
U mnie chłopaki miały zdjęcia w przedszkolu , więc w tym roku nie muszę główkować ![]()
Pierwsza sesję świąteczną jak córka miała 9 miesięcy zrobiłam jej sama. Znalazłam inspiracje w necie żeby scenerię zrobić na suszarce do prania. Efekt był
Mi spodobał się ten trend z wyciętą dziurą w papierze do pakowania, do której wkłada się głowe - łatwe w przygotowaniu a zdjecia wyglądają efektownie.
Tu podlinkuję filmik z 3 propozycjami zdjęć
Pierwszy rok życia mojej córki to jest jakiś dziennik
zrobiłam album “pierwsze razy” przewidziany do roczku, ale mi nie starczył i w 8 miesiącu dokupiłem drugi
do tego reszta zdjęć napstrykanych w jakich 3 albumach do dzisiaj uzbierałam…i co miesiąc sesja z drewnianym kółeczkiem. Matka wariatka
teraz już znacznie mniej zdjęć robię, mam kiepski aparat albo moja córka jest za bardzo ruchliwa ![]()