Świąteczne zdjęcia

O masakra :hear_no_evil: To u mnie na szczęście USG 3d było po prostu jako taki gest życzliwości lekarza i nie musiałam za nie płacić… bo jakbym miała płacić tyle kasy za zakrytą dłońmi buźkę to bym się wkurzyła :rofl:

1 polubienie

To Ci się fajnie trafiło , że masz parkę :heart_eyes:

1 polubienie

No niestety ja musiałam za to płacić , a że to było pierwsze dziecko to pełna nadziei i radosna​:blush:, ze zobaczę swojego maluszka a tu psikus nic nie pokazał :see_no_evil: przy drugim już nie szłam , starczyło mi to co moja gin mi pokazała :blush:

My się zastanawialiśmy czy na trzecie badanie USG 3d iść, bo byłoby ono osobno i byłoby płatne. A pierwsze dwa mieliśmy za darmo.
Ale stwierdziliśmy, że na pewno i tak by się zasłonił i bez sensu kasę wydawać. Tym bardziej, że im większe dziecko tym trudniej już zrobić badanie :sweat_smile: poczekaliśmy miesiąc i na żywo go zobaczyliśmy

Mój to samo :joy: lekarz nie mial wątpliwości od samego początku, że będzie chłopak :sweat_smile:

1 polubienie

Mój to samo robił, a miałam do lekarza prośbę żeby płeć napisał na kartce bo chciałam się dowiedzieć z mężem w tym samym czasie bo nie mógł być ze mną na wizycie to mój synek stwierdził że pomacha mi sprzętem zaraz po przyłożeniu głowicy gdy jeszcze patrzyłam w ekran i już nie było co na kartce zapisywać :joy:

Kurna te chlopaki to jednak łobuzy :joy: zeby tak odrazu na wejściu sprzetem machac :joy: rozbawilo mnie to bardzo . Nie chcial trzymac Cie w niepewnosci po prostu.
Ale powidziwiam Cie , ze cos tam dojrzalas . Ja na poczatku ciazy przy badaniu to nic kompletnie rozpoznac nie moglam . Pani doktor mowi “o widzi pani tu mamy nosek, widzi pani?” a ja w ryk , lzy wzruszenia jak grochy po policzkach i mowie “taaak (szloch) noseek” - szczerze ? Ciula widzialam :see_no_evil: najwazniejsze , ze ona widziala :joy:

Powiem ci że naprawdę wyglądają fajnie , jak pracowałam w przedszkolu zabieralam je na sesję z Mikołajem dla fotografa jako tlo😀

4 polubienia

Aż odnalazłam w telefonie zdjęcie żeby Wam pokazać bo nas to tak śmieszyło że do naszych mam wysyłaliśmy :joy: wtedy w trakcie badania oczywiście nie było napisu, ja na badaniach też średnio wiedziałam co jest co dlatego myślałam że mogę popatrzeć jak robi badanie bo przecież i tak sama nie rozpoznam płci ale akurat to ujęcie nie pozostawiało wątpliwości :laughing:

4 polubienia

Haha faktycznie widac odrazu :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Mojej kuzynki chłopak jest fotografem i on robi sesje na takim tle, to wychodzą fatalnie,mega sztucznie. A u Ciebie dopiero jak przeczytałam, co napisałaś, to zauważyłam to tło. Super to wygląda

Ja w sumie też czułam, że będzie chłopiec i mi już od początku do niego mówiliśmy nasz synek, że na bank synek tak jakoś ta intuicja działa i mnie nie zawiodła :grinning: w 10 tyg też robiliśmy NIFTY i tam potwierdziło się, że to chłopiec i zrobiłam taki filmik mężowi z odkryciem płci, ale jakoś szczególnie nie zrobiło to na nim wrażenie bo oboje wiedzieliśmy i czuliśmy że chłopczyk :sweat_smile::grinning:

@asiam1 u mnie na każdym usg to samo, gin mi coś pokazuje opowiada a ja tylko mówię : “tak, tak, widzę widzę” a guzik tam widzę i guzik ogarniam co ona mi tam pokazuje :sweat_smile:

@Patrycjaw25 piękne foteczki! Piękne modeleczki :hugs:

@Mamusia22 haha to nie miałaś niespodziankę!:sweat_smile: ale mamy podobne zdjęcia!

I ta strzałka to nie była zrobiona przeze mnie, tylko przez ginekolog na badaniu :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Ej żeby tylko nasze dzieci później się nie obraziły, że tak publicznie wrzucamy ich sprzęty w czeluścia internetu :sweat_smile:

Wątek o świątecznych zdjęciach a tu zdjęcia pindoli, no hit!:sweat_smile:

1 polubienie

U mnie też takie usg było w ramach wizyty, chodziłam prywatnie ale nie musiałam nic dopłacać extra l, finalnie i tak nic nie wyszło :pensive:
@Patrycjaw25 to są zdjęcia od fotografa? Jeśli na zdjęciach jest ta słynna ścianka to kurcze efekt naprawdę dobry i chyba sama kupię i w domku sobie sesję zrobimy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

No sharenting po całości :joy: oby chłopaki nigdy się o tym nie dowiedzieli! :smile:

O kurna faktycznie nie pozostawia watpilowosci :see_no_evil: i u @Wesola95 i u @Mamusia22 , jak noska nie widzialam tak tutaj nawet ja wiedzialabym co jest 5 :grin:
U nas jak w konfesjonale, nic waszym chlopakom nie powiemy :grin:

1 polubienie

Wow! :smiling_face_with_three_hearts: Naprawdę ładnie to wygląda! I można samemu zrobić sesję prawie jak w studiu fotograficznym za niższą cenę! :grin:
@Mamusia22 mój Franek ma taką samą fotkę! Jak poszliśmy na wizytę, na której mieliśmy się dowiedzieć czy widać już płeć to od razu przy pierwszym przyłożeniu głowicy takie foto się udało zrobić- nie krył się chłopak co ma między nogami :sweat_smile:

Ale super że w ramach wizyty ja też chodziłam prywatnie do lekarza ale niestety nie miał takiego sprzętu :confused:

O my też dostaliśmy w kopercie ale u nas siostra zrobiła Bałon z konfetti w środku ( mały ma 4 miesiące i do dziś z zakamarków mieszkania to konfetti wyciągamy :rofl:) na szczęście nie widziałam na USG bo tak się kręcił i wiercił że lekarz sam powiedział że dosłownie przez ułamek sekundy tylko widział płeć hahaha

@Patrycjaw25 Ooo super efekt, wgl nie ma widać że to tylko tło :heart_eyes_cat::heart_eyes: pięknie jest

@Mamusia22 tez mam właśnie podobne zdj :see_no_evil: i tu nie ma żądnych wątpliwości :grin::grin:

@Wesola95 @Mamusia22 maluchy zawstydzone w waszych brzuszkach, tyle kobietek na nich patrzy :rofl::grin:

1 polubienie

Próbowałam wczoraj zrobić kilka zdj oczywiście zero współpracy i w sumie to tylko jedno wyszło ładnie i spróbowałam edytować tło w aplikacji do edycji zdjęć bo jeszcze nie dotarło tło które zamówiłam ale mimo to i pomimo minki wydaje mi się że wyszło super.

7 polubień