Szkoła rodzenia - czy warto?

Oczywiście ze warto , ja chodziłam i bardzo polecam :slight_smile:

Czy warto skorzystać ze szkoły rodzenia? Według mnie tak. Ja do takiej szkoły zapisałam się w 21 tygodniu ciąży. Wybrałam ofertę bezpłatną, która dawała mi możliwość korzystania z zajęć gimnastycznych 2 razy w tygodniu. 

ja nie chodzilam i pewnie nie bede

ja się nie zapisałam, i jak narazie nie żałuję

ja nie byłam i nie żałuję dałam sobie radę świetnie

Dla mnie to zbędny wydatek

Ja uczęszczam i myślę że warto. Tym bardziej przy pierwszym dziecku, gdzie wiele rzeczy jest dla mnie nowe. Dziś znowu idę z mężem i będziemy uczyli się kąpania malucha i o laktacji. A omówiony mam cały poród: oddychanie, parcie, sposoby wykorzystania urządzeń na porodówce itp. Polecam

Zapisałam się na szkołę rodzenia, do tej pory byłam na jednym spotkaniu i uważam, że warto. Informacje są ze sprawdzonego źródła.

ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i wcale nie żałuję a po zatym nie ma takiej w pobliżu

myślę że warto, ja chodziłam ale tylko na ktg ale byli rodzice którym naprawde dużo to pomogło

każdy ma swoje zdanie ja uważam, że aż tak bardzo nie jest potrzebne

Myślę, że warto. Ja osobiście nie chodziłam ale trochę żałuję.

ja bym musiała zobaczyć jak to jest w takiej szkole i czy cegoś nowego sie dowiem

Jeżeli jest to pierwsza ciąża to I ważą, że warto mimo, że sama nie uczęszczałam.

Mi naprawde pomogła

Mimo wszystko nie zdecydowałabym się

ja tez się nie zdycydowałam

to juz każdy sam o tym decyduje i jęsli znajduje sie taka szkoła w pobliżu u nas jej nie ma

Przed zapisaniem się do szkoły rodzenia warto poczytać opinie na temat danej szkoły rodzenia.

jak dla mnie to sposób na biznes