Oczywiście ze warto , ja chodziłam i bardzo polecam
Czy warto skorzystać ze szkoły rodzenia? Według mnie tak. Ja do takiej szkoły zapisałam się w 21 tygodniu ciąży. Wybrałam ofertę bezpłatną, która dawała mi możliwość korzystania z zajęć gimnastycznych 2 razy w tygodniu.
ja nie chodzilam i pewnie nie bede
ja się nie zapisałam, i jak narazie nie żałuję
ja nie byłam i nie żałuję dałam sobie radę świetnie
Dla mnie to zbędny wydatek
Ja uczęszczam i myślę że warto. Tym bardziej przy pierwszym dziecku, gdzie wiele rzeczy jest dla mnie nowe. Dziś znowu idę z mężem i będziemy uczyli się kąpania malucha i o laktacji. A omówiony mam cały poród: oddychanie, parcie, sposoby wykorzystania urządzeń na porodówce itp. Polecam
Zapisałam się na szkołę rodzenia, do tej pory byłam na jednym spotkaniu i uważam, że warto. Informacje są ze sprawdzonego źródła.
ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i wcale nie żałuję a po zatym nie ma takiej w pobliżu
myślę że warto, ja chodziłam ale tylko na ktg ale byli rodzice którym naprawde dużo to pomogło
każdy ma swoje zdanie ja uważam, że aż tak bardzo nie jest potrzebne
Myślę, że warto. Ja osobiście nie chodziłam ale trochę żałuję.
ja bym musiała zobaczyć jak to jest w takiej szkole i czy cegoś nowego sie dowiem
Jeżeli jest to pierwsza ciąża to I ważą, że warto mimo, że sama nie uczęszczałam.
Mi naprawde pomogła
Mimo wszystko nie zdecydowałabym się
ja tez się nie zdycydowałam
to juz każdy sam o tym decyduje i jęsli znajduje sie taka szkoła w pobliżu u nas jej nie ma
Przed zapisaniem się do szkoły rodzenia warto poczytać opinie na temat danej szkoły rodzenia.
jak dla mnie to sposób na biznes