Szkoła rodzenia - czy warto?

Ja niestety nie miałam możliwości skorzystania choć bardzo chciałam. Podstawową wiedzę na temat macierzyństwa pozyskałam na warsztatach dla przyszłych mam.

ja chciałam ale mąż nie mógł i w efekcie nie byliśmy wcale

może skorzystam w drugiej ciąży

ja nie chodziłam i tez dałam radę;)

My nie chodziliśmy do szkoły rodzenia. W pierwszej ciąży żona nie chciała tam chodzić sama a ja niesety nie mogłem uczestniczyć w takich zajęciach. Przy kolejnej ciąży natomiast sami zajmowaliśmy się córką bo nie mamy pomocy ze strony rodziców i nie mogliśmy już sobie na uczęszczanie do szkoły rodzenia.

ja nie chodziłam do szkoły rodzenia , ale słyszałam że warto chodzić

Gosia200 warto mi się więdza z szkoły rodzenia przydała podczas porodu i poznałam fajne dziewczyny z dwoma utrzymujemy kontakt do dziś

ja mogłam chodzic do szkoły rodzenia na NFZ ale nie chciałam

Nasza znajoma chodziła do szkoły rodzenia i jest z tego faktu bardzo zadowolona. Każdemu ją zachwala.

przy pierwszym dziecku nie chodziłam bo chodziłam, bo stwierdziłam, że szkoda pieniędzy, a przy drugiej już miałam córkę w domu, więc musiałam się nią zajmować, a najlepsze przeszkolenie miałam właśnie z nią

Sporo kobiet nie idzie do szkoły rodzenia jedak te co idą bardzo sobie ją zachwalają i polecają innym.

ni byłam… ale z czystej ciekawości bym poszła

ja bym chciała

warto nie warto, i bez szkoly dalam rade

w szkoe rodzenia moza duzo sie dowiedziec

nie chodziłam, nie czułam takiej potrzeby

ja zabrałam męża żeby się czegoś nauczył :stuck_out_tongue:

my matki mamy taką intuicję, że damy radę i bez szkoły rodzenia ale fajnie jest chodzić i być potem spokojniejszym

chciałam iść, ale godzina nie odpowiadała nam.

Niby warto jako uzupelnienie cCzasu, trudno trafic na jakas satysfakconujaca