Myślę, że warto wybrać się na taką szkołę. Zwłaszcza przy pierwszej ciąży. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o pielęgnacji niemowlaczka.
Ja się wciąż zastanawiam czy się zapisać
Przy pierwszej ciąży myślę, że to się przydaje.
Warto się zapisać - zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Na zajęciach można się dowiedzieć wielu przydatnych informacji.
ja jestem w pierwszej ciąży i sie zastanawiam
Ja się zastanawiałam czy pójść, ale u nas w mieście znalazłam tylko takie gdzie jedne zajęcia (chyba trwają 45 min) to koszt 25 zł i są to raczej zajęcia teoretyczne. Także zostałam tylko przy różnego rodzaju artykułach z których też można się dość sporo dowiedzieć.
Ja nie korzystała,m stwierdziłam że to strata czasu i pieniedzy
Nie przekonałyście mnie, że nie warto. Warto tylko do dobrej
Wydaje mi się że większość osób co chodziła uważa że warto może chociaż dlatego że czuję się trochę spokojniej, Ja nie czułam aż takiej potrzeby a teraz na szkołe rodzenia to już mam chyba trochę za późno;)
U mnie w miescie jest za darmo ale za pozno sie zorientowalam
U mnie w mieście otworzyli w tym miesiącu a mi miesiąc do porodu zostal za późno juz w drugiej ciąży może pójdę na takie zajęcia
Takie wyjście do ludzi, spotkanie z innymi mamami i oderwanie się od rzeczywistości jest ważne, a to właśnie daje szkoła rodzenia.
U nas w mieście tez jest darmowa taka szkoła. Ogólnie w większych miastach wybór jest ogromny - ale nie każdy może sobie pozwolić na wydatek 500 zł za taką szkołę…
u nas tez jest darmowa ale nie skorzystałam z niej
u mnie też darmowa, dużo wyniosłam ze szkoły i bardzo mi się przydała.
U mnie tez darmowa, ale ja nie chodziłam
Oj! A ja myslałam, że za szkołę się płaci. Dobra wiadomość.
u mnie nawet nie wiem jak z odplatnoscia bo niedawno otworzyli
Szkoła rodzenia jest bardzo przydatna zwłaszcza dla kogoś kto bedzie rodził pierwsze dziecko…
jest przydatna, aczkolwiek ja nie mialam na to czasu, bo chodzilam do szkoly i przede mna byla matura i obrona technika