Tabletki na podniesienie libido

Czy ktoś brał moze tabletki takie jak Stimea albo libido therapy? Jak oceniacie działanie? Czy pomogły Wam?

Dużego doświadczenia nie mam, stimei nie brałam.Ale brałam libido therapy przez jakiś czas jak przyjmowałam tabletki anty i dla mnie spoko. Doradziła mi je moja ginekolog tak więc kupiłam (chociaż trochę niepewności było bo nie sądziłam,że takie ziołowe środki coś mogą zdziałać) i rzeczywiście przywróciły mi popęd do normy Wypróbuj to sama się przekonasz. Ponoć na każdego działa inaczej.

Z tego co kojarzę to gdzieś kiedyś dziewczyny już komentowały taki wątek nie wiem czy tutaj czy to była narobi ale właśnie zdania były podzielone 1 mówiły że takie preparaty naprawdę im pomogły inne twierdziły zaś ze  to tak zwany efekt placebo 

W każdym bądź razie Jedno jest pewne na pewno coś takiego trzeba po stosować dłuższy czas i nie ma co oczekiwać spektakularnych efektów już po pierwszym opakowaniu ja osobiście nigdy nie stosowałam więc z  mojego doświadczenia się nie wypowiem myślę tylko że Jeżeli miałabym taki problem z spowodowany właśnie tabletkami antykoncepcyjnymi to chyba wraz z ginekologiem zastanowiła bym się nad zmianą ich na inne która Być może będą lepiej nam nie wpływać bądź w ogóle na inny rodzaj antykoncepcji Jeżeli jest to możliwe może warto właśnie pomyśleć w tym kierunku

Moja koleżanka brała ale podobno działanie było raczej słabe są dostępne na rynku silniejsze ale trzeba pytać o to lekarza ponieważ są one mocne i na receptę 

Nigdy nie brałam więc temat nie dla mnie akurat ale chętnie poczytam

Ja też nigdy nie brałam 

Ja też nigdy nie stosowałam, ale myślę, że warto ten temat poruszyć z lekarzem...

Mama m masz rację Ja również wychodzę z takiego założenia nawet gdy do swojej listy leków które biorę na różne schorzenia i dolegliwości Dołączam najzwyklejsze w świecie witaminę staram się skonsultować to z lekarzem Chociażby z farmaceutą bo wiadomo te takie zwykłe witaminy wydawane bez recepty raczej nie powinny być groźne i zażywanie ich możemy zdać na siebie i własną rękę Natomiast ja jednak dla świętego spokoju zawsze wolę skonsultować bo po prostu można by było coś przedawkować niektórych leków czy witamin nie powinniśmy mieszać z innymi Ja jednak nawet taki zwykły preparat na zwiększenie libido skonsultowa abym z lekarzem

Może są jakieś czynniki które wpływają na obniżenie libida ? Czasami warto zbadać poziom witamin i po sprawie bo jak jakiejś brakuje to człowiek jest ospały i automatycznie nie ma chęci na nic :) Natura essence zobacz sobie na internecie są z naturalnych składników może warto spróbować

mamalaura masz rację na libido wpływa mnóstwo rzeczy ! 

Są jednostki chorobowe, przy których libido jest obniżone, po niektórych lekach również. Obniżone libido zawsze z czegoś wynika .Czasem wahania hormonalne mogą powodować takie sytuacje,

Ja suplementów nie konsultuje z lekarzem, ale jak ktoś się na tym nie zna to lepiej porozmawiać z lekarzem. Suplement ma to do siebie, że nie jego skuteczność nie jest potwierdzona badaniami, więc różnie może być. Jednym pomoże drugim niestety nie 

Tym bardziej skoro działanie suplementów nie jest w żaden sposób potwierdzone ani w jedną ani w drugą stronę Ja wolałabym to skonsultować z lekarzem ale dziewczyny macie rację nawet zwykłe przemęczenia może być powodem obniżenia się naszego libido

No właśnie może podczas konsultacji lekarz zaleci badania dzięki którym znajdzie powód obniżonego libido :) jeśli nie chcesz konsultować z lekarzem zakup produkt naturalny taki którym na pewno nie zrobisz sobie krzywdy sprawdź skład ,opinie itp :) 

No właśnie może podczas konsultacji lekarz zaleci badania dzięki którym znajdzie powód obniżonego libido :) jeśli nie chcesz konsultować z lekarzem zakup produkt naturalny taki którym na pewno nie zrobisz sobie krzywdy sprawdź skład ,opinie itp :) 

Nie powiem bo ja w tej ciąży to mam obniżone libido ale chyba w ciąży to tak może być 

MiśkaPyśka w ciąży to norma tzn może być albo obniżone, albo wzmożone. Może to różnie bywać bo są mega wahania hormonalne, ja raz nie miałam w ogóle ochoty, a czasem miałam mega ochotę . Tzn były takiej okresy u mnie. Libido to w dużej mierze nasze hormony :)

Ja też w ciąży i po ciąży tak mialam. Po ciąży najbardziej bo jak już był czas to wolałam go przeznaczyć na sen :D 

Libido libidem ale wlasnie moze byc tak ze człowiek czasem zmęczony nie wyspany przy malych dzieciach zgania na obnizone libido a to nic innego jak zwykle przemeczenie

Warto poszukać przyczyny by pozbyć się problemu wiadomo że nic nie dzieje się bez powodu i według mnie najlepiej znaleźć przyczynę i leczyć a nie szukać sposobu na podniesienie libida skoro po innej stronie może być przyczyna i to takie trochę błędne koło 

Ja w pierwszej ciąży tak nie miałam 

mysle ze nie nalezy szukac rozwiazania na forum, a udac sie do specjalisty