Targi dla rodziców i kobiet w ciąży Fartlandia w Białymstoku 8-9 września 2017 roku

Drogie Mamy,

zachęcamy Was do udziału w Targach dla rodziców i kobiet w ciąży, które odbędą się 8-9 września w Fartlandii w Białymstoku.

Czekać będzie na Was mnóstwo atrakcji.

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Czy oprócz Białegostoku warsztaty planowane są też w innych miastach? Bardzo chętnie wybrałabym się, gdyby były trochę bliżej.

Takie targi to świetna sprawa szkoda, że mam tak daleko a do tego muszę leżeć w tej ciąży.

Byłam już na kilku tego rodzaju wydarzeniach, różnego rodzaju targach i warsztatach dla kobiet w ciąży i dla przyszłych rodziców. Wszystkim mogę polecić tego typu spotkania, Przede wszystkim wynosi się z nich ogrom wiedzy poparty doświadczeniem poszczególnych prowadzących, specjalistów z danej dziedziny.

Ja też polecam udział w takich wydarzeniach, uważam, ze wiele dają :slight_smile:

My w październiku wybieramy się na Mamaville Targi Gdańsk vol.1 Mamaville Targi Gdańsk vol.1, ale to już z bobaskiem, więc nie wiem jak długo uda nam się z takim maluszkiem tam zabawić. Również polecam wszelkie tego typu imprezy targowe czy wydarzenia organizowane przez duże sklepy z akcesoriami dla dzieci (w Trójmieście często organizują takie Mama i ja, czy Akpol Baby). Bardzo fajnie w tym roku zorganizowane były także w Gdańsku targi Mother&Baby, także polecam, jeśli miałybyście kiedyś ochotę w nich uczestniczyć: http://motherandbaby.pl/.

A w moim Olsztynie nic się nie dzieje… oj szkoda