Testerki kwietniowej edycji opiniują matę sensory toys

Superczas ja tam maila nie dostałam nigdy od nich nie dostaje nie wiem czemu bo nawet newsletter nie mam,ale może nie ma. W każdym razie do mnie Pani z Canpol dzwoniła przekazać informacje 

Do Mnie też dzwoniła pani z wyjaśnieniem;)) 

Ja dostałam meila i prosili o numer telefonu, bo nie podałam chyba ;p
Kilka meili wymieniliśmy i zadzwoniła do mnie I tak jak u Ciebie Mazia jutro kurier po paczkę i do środy będzie docelowa;)

mnie tylko zastanwia co w momencie gdy już ktoś otworzył coś z paczki bo też tak może być przecież

a no, u mnie w mailu pisało czy jest możliwość odesłania tej paczki i w tedy wyślą docelową, więc może jak ktoś nie chce, albo już używał to zostaje... albo może pójdą na rękę i rozpakowane też przyjmą nw, ciekawe,
 a Ma Któraś taką sytuacje?

Tez do mnie Pani dzwoniła, obiorą paczkę i wyślą mate

Do mnie też :) cieszę się 

Anulka hahah no tak Ty to bardzo chciałaś matę :D nawet w sumie teraz szybko Ci się ona przyda :D moja będzie musiała jeszcze chwilę poczekać na małego testera :D 

Do mnie też dzwoniła i jutro ma być kurier a mata ma być wysłana do środy:) Ja tego nie otwierałam akurat ale też się zastanawiam co jeśli ktoś już otworzył. 

Myśle, że najlepiej zadzwonić albo odpisać i zapytać co zrobić jak już odpakowałyście coś, bo szkoda zabawek a wątpię, że odpakowane im się do czegoś jeszcze przydadzą 

Karcie myślę,że podczas rozmowy telefonicznej już by ktoś powiedział, że odpakował i Pani by podjęła decyzję co w tedy. Zresztą ona się pytała czy jest możliwość odesłania tego 

Do mnie też Pani dzwoniła. Jednak chyba coś mnie tknęło wczoraj, że tego nie ruszyłam. Owszem synek chwilę się pobawił, ale folii nie porozrywał. Bo zaraz poszedł na rower, a ja położyłam na szafę, aby poczekać na stanowisko MC. Zdziwiłam się jak to dostałam i od razu też sprawdzałam na forum, czy tylko u mnie taka pomyłka nastąpiła.

Ważne że wszystko się wyjaśniło ^^

U nas naprawdę mało brakowało, a lusterko by było otwarte :D 

Czyli dzwonili do wszystkich jestem bardzo zadowolona z ich rzetelności naprawdę ☺

Nati No ładnie ro załatwili,  wytłumaczyli się nawet przeprosili za pomyłkę choć ja mowie nic się złego nie stało.  W sumie to oni mają więcej roboty teraz 

Do mnie też dzwoniła Pani. Super ze sie wyjaśniło. Ja nie zdarzylam otworzyć naszczescie 

jest moc;p bedzie to co miało byc;)

Superczas tak myślałam że napisali do Ciebie bo nie mieli nr. Bo jak widzę to dla każdego dzwonili wiadomo że tak szybciej można sprawę załatwić. Do nas też wczoraj właśnie dzwonili.

Mazia może wtedy na nowo fabrycznie pakują 

Ja akurat nic nie otworzyłam bo sprawa tak na prawdę nie była wyjaśniona, miała być mata :D I odłożyłam do szafy. A powiedzcie mi dziewczyny zaklejanie karton do kuriera? On będzie sprawdzał co odsyłamy? Szczerze to pierwszy raz mam taką sytuację I nie wiem:D