On pewnie tylko odbierze paczkę i da Ci potwierdzenie nadania, nie będzie zaglądał raczej do środka. Ja zaklejam
Ja zakleiłam karton, oddałam w ty samym kartonie, bo nie zdążyłam jeszcze wyrzucić na szczęście. jedyny ubytek to mniej tych folii z powietrzem, bo synek tym się bawił i robił BUM z tatusiem.
Kurier wydał tylko kartę z potwierdzeniem nadania, sam nakleił nową etykietę i nic nie sprawdzał. W sumie to na pewno nie wie co ma zabrać i tak.
Tak był. Zakleiłam. Faktycznie nie sprawdzal ;)))
No oni to nie wiedzą co tam ma być zresztą to oni są tylko od dostawy :)
Martyna kurier nie wie co ma być w środku. Więc jak ktoś wysyła kuriera żeby paczkę odebrał to daje się mu zaklejona, on nie sprawdza czy wszystko włożyliśmy.
Dobrze, kurier był rano :D
oddane i u nas;p
Ja zostałam poinformowana że kurier bedzie dzwonił żeby ustalić godzinę. A tu nic z tego pojawił się bez zapowiedzi hehe
A do mnie nie dotarł kurier a miał być w piątek nawet był sms. jak w poniedziałek nie dotrze to będę dzwonić do canpol
Nati to u Ciebie jeszcze przygoda z tą pomyłka się nie skończyła...
Oj to dziwne Nati. U nas był i w sumie dzwonił tylko czy jestem w domu jak już był.na dole pewnie na parkingu bo zaraz już domofon dzwonil
Nati to dziwne że od Ciebie nie odebrał jeszcze. Ciekawe czy w tym samym czasie co my dostaniesz mate
Zaraz do canpol zadzwonię i się dowiem co i jak
Nati, a nie wychodziłaś tego dnia? Bo kurierzy czasami nawet jak mają ustalone godziny to inaczej przyjeźdżają.
Kiedyś miałaś odesłać do sklepu meblowego część szuflady co mi źle przysłali. Firma zamówiła kuriera i zaznaczyłam po której ma być. I byłam dużo wcześniej i nikogo nie było. Co więcej 2 dni pod rząd ta sama sytuacja. I chyba zrezygnowali z odbioru bo więcej już nie zamawiali.
Rena_cz na chwilkę z psem żeby się załatwił ... dziś dzwoniłam na jutro jest zamówiony kolejny kurier zobaczymy czy przyjedzie ☺
Nati a to pewnie już przybędzie :) dobrze, że udało sie dodzownic i dogadać
nati, szkoda, że kurier do ciebie nie zadzwonił. Ten co do mnie przyjeżdża z GLS zawsze dzwoni i raz mi dał paczkę, jak właśnie byłam na spacerze z psem.
U mnie nawet przez telefon Pani poinformowała żeby uszykowac paczkę i zakleić do kuriera
Pani zamówiła na dzisiaj a on przyjechać wczoraj po 18 dobrze ze byłam w domu bo nie dzwonił najważniejsze że odda i wyjaśnione ☺ teraz czekać na mate ☺ do mnie też zawsze dzwoni lub wysyła smsa może w piatek się nie wyrobił
Monia Dawid u mnie powiedziała żeby przygotować paczkę ale nie mówiła czy zakleić czy nie ale zakleilam przecież kurier nie jest odpowiedzialny za sprawdzanie zawartości tylko za dostarczenie albo odebranie