Testerki kwietniowej edycji opiniują matę sensory toys

A dotarły już do Was maty? W piątek kurier odebrał paczkę z zabawkami sensorycznymi, a w rozmowie Pani z canpol wspomniała cos o pomiedzialku jeśli chodzi o maty. Ale moze czekają az wróca do nich wszystkie poprzednie przesyłki i dopiero nadadza maty... 

Ewe jak Pani dzwoniła w sprawie pomyłki i że wyśle kuriera to wspominała że w środę przyślą maty 

Ja też slysAlam ze do środy mają być  ciekawe czy dziś będzie przesylka

Mi też mówiła Pani ze do środy ale odemnie odobrał paczkę w poniedziałek a dziś jeszcze żaden sms nie przyszedł wiec chyba jeszcze dziś maty nie dostaniemy ☺ bynajmniej ja ☺ chyba jak do nich wrócić na magazyn to wtedy wysła ☺

No ja czekałam na SMS od kuriera ale nie dostałam... ja im wyslalam tak jak.mialo być w piątek chyba

Z tego co ja zrozumiałam, rozmawiając z tą panią przez telefon, to że maksymalnie do środy maty wyślą, a nie że będziemy je miały. Więc może dziś wysyłają dopiero.

Ja zrozumiałam, że w środę będą maty, ale mogło tak być, że Pani powiedziała, że w środę będzie wysyłka, więc pewnie jutro będą :)

No u mnie tez był po paczkę jeszcze w piątek, a maty dalej nie ma, ani smsa, ze była jakas wysyłka... ciekawe. Zaraz się miesiąc skończy a tu nie ma jak wystawić opinii ;)

Bylalo czasami ze byly opoznienie

No dziś nie wyszło też. Paczki nie ma. Zobaczymy kiedy dojdzie 

fajnie by było jakby w tym tygodniu były;) 

Ja dzisiaj dostałam :) 

Jaram się mega ^^ te odebrałam jest super ,:)

Do mnie też już dotarła :)

My też mamy ;)) 

Moja córka juz krzyczała, ze dla bobo prezent :D ale jest fajna, a paczka teraz byłą ogromna haha

U nas tez juz jest ☺ fakt Mazia paczka duża ☺ ja w tamtej pomylkowej przed otwarciem sobie myślam jak oni to zmieścili a to nie była mata 😂

Moja maty nie rozpakowała powiedziała że dla dzidzi 

No paczka duża :p ale serio mata jest mega :p taka mieciutka i kolory fajne 

Kolory są śliczne, a mata taka gruba i porządna.