A co o nie jest ten zestaw co jest do testowania w czerwcu?
Dziewczyny czy teraz już nie wysyła się opinii na email? Bo ja dawno nic nie testowałam i nie wiem czy dobrze rozumiem :)
A co o nie jest ten zestaw co jest do testowania w czerwcu?
Dziewczyny czy teraz już nie wysyła się opinii na email? Bo ja dawno nic nie testowałam i nie wiem czy dobrze rozumiem :)
Drogie Mamy,
prosimy o napisanie opinii na temat testowanych produktów.
Życzymy Wam dużo pomyślności i dobrych chwil.
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Mama Hani, właśnie ja też dokładnie teraz tego nie wiem. Zawsze wysyłałam na email. Chyba tutaj też trzeba będzie.
Ale co to za zestaw ? Teraz co będzie do testowania za czerwiec tak ?
Nati tak mi się wydaje
Chyba jest pomyłka i chodzi o opinie produktów co teraz za maj były wybrane osoby
Dziwne, ciekawe jak to będzie, ja zawsze pisałam na maila. Swoją droga te kubeczki wyglądają obiecująco swietnie się prezentują :)
Dziewczyny to raczej pomyłka i chodzi o to zeby wysyłać opinie o zabawkach z maja.
Tak raczej teraz tutaj zawsze będziemy zostawiały opinie, bo wiecie ja napisałam opinie o laktatorze na maila tylko ze trochę spóźniona i zapomniałam ja umieścić tutaj i nie zostałam wybrana do testowania butelek i smoczkow, a aktywna na forum bylam wiec to chyba miało tez wplyw na wybór MC tak mi się wydaje.
Dokładnie pomyłka bo ten zestaw będzie do testowania za czerwiec.
Z ch~cią zaopiniuję za miesiąc :S
Sama bym chętnie przetestowała ;)
Oj, te zestawy bardzo mnie się podobają! Z chęcią podzielę się opinią jeśli się uda ;)
Moniczka zwłaszcza że już mam takie starsze dzieci które jeszcze z takich naczyń korzystają ;) to przydały by nam się takie naczynia
Opinie trzeba tutaj zostawiać?
Ja zawsze wysyłałam na email i może przez to już nie jestem wybierana a byłam bardzo aktywna w niektórych miejscach a też nie zostawałam wybierana
Drogie Mamy,
tak, bardzo prosimy o zostawianie opinii na temat produktów na forum, najlepiej w wydzielonych do tego wątkach.
Życzymy dobrego słonecznego popołudnia.
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Zestaw zapowiada sie super my jesteśmy na etapie rozszerzania diety maly chetnie wcina wszystko co mama przygotuje wiec jesli sie uda chętnie podzielimy sie opnią na temat tych rzeczy
jak bedzie możliwośc z przyjemnoscia przetestujemy ;pd
Oj ja też bym bardzo chętnie przetestowała taki zestaw bo narazie mała korzysta z naszych talerzy a raczej ja jej trzymam, aby nie zrobiła sobie krzywdy :)
Aneczka,no dokładnie :) Te kubeczki wyglądają świetnie. Mój uwielbia pić słomką
Moja na spacer bez butelki ze słomka nie wychodzi
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.