Testowanie produktów

No w końcu nie jesteśmy robocikami , bez przesady :wink:

No tak ale te insta madki robią z siebie takie idealne a wcale takie nie sa. Nie wiem czy one same siebie oszukują czy po co to robią nie mogę jakby znaleźć głębszego sensu w tym co one robią :rofl::rofl:

Mnie osobiście strasznie gwazdorka Sandra Kubicka irytuje :confused:

Haha, dokładnie, wszyscy chcą pokazać tylko idealne życie, a prawda jest gdzie indziej. Może to taki sposób na zdobycie uwagi

Może to życie nie instagramowe się poprostu nie sprzedaje

Hmmm ja mam też mieszane uczucia no ale cuz :rofl:

Nie mam Instagrama więc nie wiem kto to jest. Napiszcie coś o niej

Była modelka z USA , ona jest z baronem z Afroamental

1 polubienie

Czasem trzeba odpuścić bajka czy ciastko nie zrobią krzywdy. Ważne, by dziecko czuło się kochane, a mama miała chwilę oddechu bez wyrzutów sumienia.

2 polubienia

Zgadzam sie z Tobą. Moje dziecko czasem obejrzy baje albo zje cos slodkiego. Swiat się od tego nie zawali - a czesto dzieki temu ja moge choćby obiad dokończyć

1 polubienie

Dokładnie, trzeba pamiętać o swoim codziennym życiu i nie zadręczać się tym, że dało się dziecku coś słodkiego albo włączyło bajkę, nikt nie jest idealny

Tak nikt nie jest idealny. Dlatego na “idealne” mamy z IG trzeba patrzeć raczej z pobłażaniem… ze kreują coś co tak naprawde nie istnieje. No chyba ze mają opiekunki i kicharki i sprzątaczki… wtedy tez może i mają czas na bycie “super”.

Znam taką madke. Darła się ostatnio na syna na placu zabaw aż ją w domu słyszałam i wyszłam zobaczyć czy się coś komuś nie stało bo to naprawdę było darcie :rofl::rofl: a na insta wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni :rofl:

Na żywo krzyk i awantura, a na Insta rodzinna sielanka szkoda tylko dziecka w tym wszystkim.

1 polubienie

Dokładnie Bez sztabu pomocników trudno być “perfekcyjną”. Insta to często tylko ładna iluzja.

1 polubienie

Czasem Instagram to tylko filtr na rzeczywistość. W realu bywa zupełnie inaczej, niż na zdjęciach.

1 polubienie

I trzaba to uswiadamiac. Szczegolnie starszym dzieciom i Mlodzieży, które obecnie mają i IG i tik toka i inne podobne apki. To co w sieci, to niekoniecznie prawdziwe zycie. Tylko wykreowana rzeczywistość na ktorej bardzo czesto nie miżna sie wzorować i dołować, ze się tak nie potrafi

Była taka chwilowa moda na insta, na takie pokazywanie szarego życia, suszarki z praniem itp ale już przeszła haha

Dzisiaj dostałam paczkę, zestaw wygląda rewelacyjnie! :heart_eyes: Będziemy testowa. :heart_eyes:

Też paczuszkę mam. I akurat dzisiaj szwagierka urodziła. :blush::blush: Już jej pisałam że dostanie laktator do testów w zamian za opinię :smiley: i wkładki jeszcze i buteleczki na mleko super.

3 polubienia