Tort na Komunię 🎂

Ja zawsze czekałam tak miesiąc i wyrzucałam obrazki , nazbierały się już kolejne :wink: i jak córka nigdy o nie , nie pytała. Tak ledwie wyrzuciłam i słyszę : mamooooo a gdzie mój obrazek z różowym pieskiem ???

2 polubienia

Oj bo dzieci pamiętają wszystko :smiling_face: niby nie patrzą ale jak coś zniknie to od razu zauważa

1 polubienie

Haha no dokładnie ja wybieram te nad ktorymi się napracowała bo wszystkich bym nie pomiesciła​:see_no_evil: uwielbiam te laurki tematyczne , jak wracałam z szpitala z rodzeństwem to zawsze corka dawała mi laurkę gdzie narysowała wszystkich, i te laurki mam schowane na pamiątkę, mam też rysunek całej rodziny. Jak wysłałam rodzince rysunek to każdy o rodzina Adamsów :see_no_evil: :rofl:

4 polubienia

@Patrycjaw25 zanim doczytałam do końca to pomyślałam to samo :rofl: że jakaś znajoma ta rodzinka :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Jejuuu jakie urocze :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: nawet dzidzia na raczkach jest :heart_eyes:

1 polubienie

Hahah czyli jednak jesteśmy rodziną Adamsów :rofl::rofl:
@asiam1 tak wszystkich narysowała, ten rysunek włożyłam do teczki i jak będę mieć laminarkę to myślałam te rysunki zalaminować

O to tez swietny pomysl , nie poniszcza sie . Ja narazie o tym fascynuje , ale pomysl zapamietam i jak mala bedzie miala dusze artystki to tez kupie :heart_eyes:

Myślę że warto bo takie zalaminowane napewno się nie zniszczą i kiedyś będziemy mogli wnukom się pochwalić jak ich rodzice rysowali😅

1 polubienie

To jest genialny pomysł :slight_smile:

Ja chciałam też córce dyplomy polaminować na pamiątkę, staraliśmy się brać udział w każdych konkursach , nawet jak żadnego miejsca nie zajęła to dyplom za uczestnictwo zawsze jej dawał satysfakcję, tłumaczyłam jej że nawet jak nie wygra to najważniejsze że brała udział, że się starała . I teraz cieszy się jak już jakiś konkurs jest ona z chęcią bierze udział bo cieszy ją sam fakt zrobienia jakiejś pracy dodatkowej .

1 polubienie

Mogę prosić o przepis ? :star_struck::star_struck:

O tak , to bardzo wazne :smiling_face_with_three_hearts: cudownie, ze tak wspierasz corke i od najmlodszycj lat wpajasz tak wazne rzeczy. Najważniejsze sa checi i, nie zawsze wsyztsko sie wygrywa i to jest wporzadku , ale zawsze warto probowac

Ja mam w segregatorze wszystkie prace z przedszkola, nawet ładnie jej to wychodzi i żal mi wyrzucać :face_with_peeking_eye:

@Magdallenka0897 ja robię w thermomixie , tam jest przepis na czekoladę dubajską

Aaa to ja mam lidlomixa , poszukam czy tu jest :slight_smile: a dziewczyny jakie ozdoby polecacie na torta ? I jak się robi te beziki jakby na górze ?

Ja robię albo lizaki bezowe albo mini beziki
Przepis biorę ze strony - słodki pomysł

Tutaj próbowałam też zrobić lizaki z izomaltu , ale średnio mi wyszło :wink:

7 polubień

Ale śliczne torciki :star_struck: a te beziki pieczesz w piekarniku ?

Dziękuję :heart: Tak zawsze w piekarniku suszę , chociaż średnio się to opłaca :wink: bo jeśli chcesz zdobić tylko mini bezami to lepiej kupić taką dużą paczkę w dino. Lizaków bezowych się już tak nie opłaca kupować bo sporo sobie liczą. To zawsze robię lizaki bezowe i do tego mini beziki :slight_smile:

2 polubienia

Ja też idę po najprostszej linii oporu i kupuje gotowe bezy :heart: to jednak duża oszczędność czasu :heart:

1 polubienie

I sa pyszne i sa nawet kolorowe np.rozowe :wink:

1 polubienie