Ja zawsze czekałam tak miesiąc i wyrzucałam obrazki , nazbierały się już kolejne
i jak córka nigdy o nie , nie pytała. Tak ledwie wyrzuciłam i słyszę : mamooooo a gdzie mój obrazek z różowym pieskiem ???
Oj bo dzieci pamiętają wszystko
niby nie patrzą ale jak coś zniknie to od razu zauważa
Haha no dokładnie ja wybieram te nad ktorymi się napracowała bo wszystkich bym nie pomiesciła:see_no_evil: uwielbiam te laurki tematyczne , jak wracałam z szpitala z rodzeństwem to zawsze corka dawała mi laurkę gdzie narysowała wszystkich, i te laurki mam schowane na pamiątkę, mam też rysunek całej rodziny. Jak wysłałam rodzince rysunek to każdy o rodzina Adamsów
![]()
@Patrycjaw25 zanim doczytałam do końca to pomyślałam to samo
że jakaś znajoma ta rodzinka ![]()
![]()
![]()
Jejuuu jakie urocze ![]()
nawet dzidzia na raczkach jest ![]()
Hahah czyli jednak jesteśmy rodziną Adamsów ![]()
![]()
@asiam1 tak wszystkich narysowała, ten rysunek włożyłam do teczki i jak będę mieć laminarkę to myślałam te rysunki zalaminować
O to tez swietny pomysl , nie poniszcza sie . Ja narazie o tym fascynuje , ale pomysl zapamietam i jak mala bedzie miala dusze artystki to tez kupie ![]()
Myślę że warto bo takie zalaminowane napewno się nie zniszczą i kiedyś będziemy mogli wnukom się pochwalić jak ich rodzice rysowali😅
To jest genialny pomysł ![]()
Ja chciałam też córce dyplomy polaminować na pamiątkę, staraliśmy się brać udział w każdych konkursach , nawet jak żadnego miejsca nie zajęła to dyplom za uczestnictwo zawsze jej dawał satysfakcję, tłumaczyłam jej że nawet jak nie wygra to najważniejsze że brała udział, że się starała . I teraz cieszy się jak już jakiś konkurs jest ona z chęcią bierze udział bo cieszy ją sam fakt zrobienia jakiejś pracy dodatkowej .
Mogę prosić o przepis ? ![]()
![]()
O tak , to bardzo wazne
cudownie, ze tak wspierasz corke i od najmlodszycj lat wpajasz tak wazne rzeczy. Najważniejsze sa checi i, nie zawsze wsyztsko sie wygrywa i to jest wporzadku , ale zawsze warto probowac
Ja mam w segregatorze wszystkie prace z przedszkola, nawet ładnie jej to wychodzi i żal mi wyrzucać ![]()
@Magdallenka0897 ja robię w thermomixie , tam jest przepis na czekoladę dubajską
Aaa to ja mam lidlomixa , poszukam czy tu jest
a dziewczyny jakie ozdoby polecacie na torta ? I jak się robi te beziki jakby na górze ?
Ja robię albo lizaki bezowe albo mini beziki
Przepis biorę ze strony - słodki pomysł
Tutaj próbowałam też zrobić lizaki z izomaltu , ale średnio mi wyszło
Ale śliczne torciki
a te beziki pieczesz w piekarniku ?
Dziękuję
Tak zawsze w piekarniku suszę , chociaż średnio się to opłaca
bo jeśli chcesz zdobić tylko mini bezami to lepiej kupić taką dużą paczkę w dino. Lizaków bezowych się już tak nie opłaca kupować bo sporo sobie liczą. To zawsze robię lizaki bezowe i do tego mini beziki ![]()
Ja też idę po najprostszej linii oporu i kupuje gotowe bezy
to jednak duża oszczędność czasu ![]()
I sa pyszne i sa nawet kolorowe np.rozowe ![]()