U nas nawet gorzej, bo nie ma być słońca a u was to nawet słoneczko ma być ![]()
![]()
Przy takich malych przymrozkach sobie powinny poradzic , gorzej jak wieksze minusy wroca ![]()
Oby już żadne mrozy nie wróciły !
niech jest ta piękna wiosna
u nas w nocy ma być jeszcze na minusie 2 dni a potem coraz cieplej
Patrze na termomentr i japoteka mi sie cieszy
najchetniej to juz bym jacuzzi wyciagnela i rozpalala grilla
chociaz jal kupilismy dom w grudniu to zrobiismy grilla , bo chcielismy poczuc tą wolnosc
ale w tym roku juz nie robilismy , bo w sezonie grill byl czasem przez caly tydzien
chociaz teraz znowu nie moge sie doczekac tej spieczonej kielbaski ![]()
Cos czuje ze u nas tez szybko rozpocznie sie sezon grillowy, w zeszłym roku byłam w ciąży to nie byłam w stanie zjeść nic z grila, a później jak mnie nie odrzucało po mięsie to miałam zgagę ![]()
Jak wykańczaliśmy dom to często robiliśmy grila żeby zjeść coś na ciepło i na szybko
Tez juz sie nie mogę doczekać tego sezonu grillowego ![]()
Weźcie przez was zachciało mi się kiełbaski z grilla albo lepiej na ognisku
Mnie w ciazy tylko denerwowal ten zapach dymu na ubraniach po grillu
jesc moglam wszytsko oprocz jajek ![]()
Normalnie pozniej jak szlam sie kapac to mialam wrazenie , ze ten zapach nawet mialam na wlosach ![]()
Bo się ma we włosach dokładnie zapach dymu przechodzi przez wszystko
Nigdy wczesniej az tak mi nie przeszkadzał jak wlasnie w ciazy, a teraz od porodu grila nie bylo wiec musze sprawdzic ![]()
U nas wkoncu ma byc temp w granicach 10-14 stopni to juz duza poprawa bedzie czuć juz zbliżającą się wiosnę ![]()
Ale w sumie tak jest
@Mama.kacperka mama nadzieję , że u nas też tak będzie
Rok temu tort na ślub, cena za porcje 14 zł
Teraz około 20 i nawet w kawiarniach za mały kawałek ciasta trzeba zapłacić ponad 20 zł
Ceny poszybowały mocno do góry
Ja za tort na 12 porcji bo taki jest najmniejszy zapłaciłam ponad 350 zł
Ja pare dni temu za tort na 12 osob zapłacilam 250
Zl ![]()