Tort na Komunię 🎂

A ja osobiście szczerze podziwiam wszystkie osoby które umieją piec ciasta dla mnie to jest taka abstrakcja.

I tak weszłam po 9 dniach na ten wątek przeleciałam posty w dół i foteczki brak :grin: pochwal się :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Mnie naszła ochota na blok czekoladowy :smiley: długo nie jadłam i czas zrobić :smiley:

Jestem gamoniem :rofl: jedyne jakie zrobialm to to

Ale zniknelo w szybkim tempie to juz nie bylo pozniej co robic :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Ps mistrzem estetyki to ja nie jestem , ale ma smakowac , nie wygladac :face_with_hand_over_mouth:

Ooo :smiling_face: ważne że wygląda smakowicie :yum::yum::yum::yum: ale mam ochotę na domowe ciasto teraz :face_holding_back_tears:

Ja uwielbiam takie domowe :heart:

2 polubienia

Ja najbardziej lubie takie proste drozdzowe z owocami, jabłecznik, czekoladowe mniam :wink:

1 polubienie

Ale bym zjadla drozdzowe z rabarbarem i truskawkami :drooling_face: o matko dawno nie mialam az takiej ochoty na cos jak teraz na takiego drozdzowca :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

2 polubienia

Szarlotka jest pyszna z lidlomixa mmm :yum: @asiam1 tak jak o tym napisałaś to ja też bym zjadła mniam :smiling_face: Asiu a jakxTy się tak znasz to kiedy najlepiej mogę wsadzić rabarbar ? Bo rok temu wsadziłam to mi uschł więc coś źle zrobiłam a na działce chciałam posadzić bo bardzo lubię

Oj chcialabym Ci pomoc , ale nie sadzilam rabarbaru nigdy , ja bym uderzala w poczatek wiosny , ale to tylko tak mi sie wydaje a moge sie mylic :see_no_evil:

Ooo , a myślałam , ze w tym się tez orientujesz :smiling_face::smiling_face:

Akurat rabarbar jest mi obcy :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

I to najlepiej smakuje z owoców z ogródka :heart::heart: jeszcze chwila i będzie pysznie

1 polubienie

Ja chyba najbardziej lubię maliny :drooling_face::drooling_face::drooling_face:

Aż mi się zamarzyło żeby już było ciepło i tak mieć świeże własne owoce

Ale z tego co widze w prognozoe to wiosna idzie :heart:

Oby bo już jest tak przesyt tą zimą. Chyba każdy ma i dobra za dzieciaka pamiętam jak były tego typu zimy, Ale jak jest się dorosłym to są one o wiele bardziej uciążliwe

Ja wlasnie walcze ze soba czy juz wyciagac moje rosliny na ogrod :face_holding_back_tears: przeciez typw sloneczka mi ucieka :see_no_evil: ale boje sie przymrozkow jeszcze

Nie no w czwartek maja eksmisje z zimowania na ogrod

Woow ale piękna pogoda, u nas tak pięknie się jeszcze nie zapowiada

U Nas nocki pokazuje zimniejsze. A to tylko prognoza. Takze bałabym sie jednak przemrozkow.

U nas trochę chłodniej

1 polubienie