Tort na Komunię 🎂

O matko … to faktycznie pech :face_with_peeking_eye:
My w szpitalu mielismy same rodzinna wiec maz ciagle byl ze mna . W szpitalu bylismy 11 dni , mojemu mezowi w 2 dzien po porodzie tak noga spuchla … po prostu , bez zadnego powodu . Najgorsze bylo to , ze go bolalo . Za kazdym razem jak przychodzila nowa pani z obiadkiem , to komentowala " o a maz moglby wstac i zonie podac " i za kazdym razem musialam tlumaczyc :see_no_evil::sweat_smile: na szczescie chyba na 7 dzien przeszlo … a z racji tego , ze on nie byl pacjentem to nawet tabletki nie mogl dostac :see_no_evil:
@Karcia haha no mine musial miec powazną wtedy :sweat_smile:

1 polubienie

Być w szpitalu z chorą nogą nie będąc pacjentem to jest coś :rofl:

A no i nie mogl isc na sor bo by go nie przyjeli :sweat_smile: a tak to by musial isc do rodzinnego po skierowanie dk ortopedy a nie trzeba nawet mowic jakie sa terminy :rofl:
Mialam nadziejen, ze szybko wyjdzieny dlatego biedny cierpial :rofl:

To u nas też tak jest , to już nawet syn powtarza że jak jest coś fajnego musimy uważać bo mamy pecha :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

Oj my chyba też. Małemu przeszło ale mnie złapało. Czuję się tragicznie bolą mnie biodra, uda, jest mi tak zimno że siedzę w polarze pod kocem i mam dwie pary skarpet. Ja nie wiem jak ja przeżyje ten wyjazd. On jeszcze się nie zaczął a ja już mam dość

A wy lecicie teraz na wakacje?

Tak a ja chora jesteś i szczerze to nie wiem czy polecę bo czuję się naprawdę strasznie. Antybiotyku nie wezmę bo na słońce nie wyjdę. Wiec jak mam lecieć i siedzieć w pokoju to wolę nie lecieć. Bo naprawdę podejrzewam że mam niezła grupę. Myślę że przy zwykłym przeziębieniu nie czuła bym się aż tak źle. Dzisiaj odkurzyłam dom i musiałam się położyć bo mi się w głowie kręciło z wysiłku. Masakra wam powiem

2 polubienia

@Karcia a na kiedy macie zaplanowany lot? :airplane: przypomnij dokąd? Bo pewnie pisałaś ale jakoś wypadło mi z głowy :yum:

Ojej :grimacing: bardzo ci współczuję taka piękna pogoda i czas że można odpocząć a tu takie coś :pleading_face: zdrówka mam nadzieję że ci już lepiej :hugs:.
Edit : ojejej jeszcze najgorzej nie doczytałam że gdzieś lecisz , to podwójnie ci współczuję .

Masakra poleciałam tylko dlatego że leci z nami lekarz i ratownik medyczny więc jestem pod dobrą opieką :rofl::rofl: wczoraj leżałam cały dzień w hotelu nafaszerowana jakimiś lekami. Nawet nie bardzo wiem co mi dali ale dzisiaj jest już lepiej trochę.
@Mamamalwi lot był wczoraj.

1 polubienie

O kurcze, ale Cię złożyło :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: @Karcia dużo zdrówka, niech szybko przechodzi żebyś jesczcze skorzystała trochę z wyjazdu :heart_eyes:

@Karcia to trzymam kciuki za szybką regenerację i życzę udanego wypoczynku :palm_tree::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To miłych wakacji :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: dobrze , że juz jest lepiej , dużo zdrówka życzę . A jaka macie tam pogodę ? :slight_smile:

Ogólnie jest tu tak 20-23 stopnie ale tutaj inaczej odczuwa się temperaturę. Jest bardzo ciepło tak idealnie

1 polubienie

A gdzie wy polecieliście ? Bo zapomniałam :see_no_evil: u nas już też jest 20 stopni

@Magdallenka0897 tez miałam pytać, bo wypadło mi z głowy :wink:

@Mamamalwi :grin: @Magdallenka0897 :smiley:
@Karcia pisała że do Tunezji :star_struck: o ile mnie pamięć nie myli :sweat_smile::smiley:

1 polubienie

Oo to Ty masz pamięć dobrą :smiley: u nas dzisiaj było 29 stopni

1 polubienie

Ja co prawda nie na komunię, a na chcesz zamówiłam tort na 40 osób ozdabiany żywymi kwiatami . Kosztował 650 zł był piętrowy.:blush: Całe to górne piętro nam zostało :grin:

Tak dobrze pamiętasz :grin::grin: dzisiaj np było 24 stopnie poszliśmy na godzinę nad morze i dobrze że siebie i małego wysmarował filtrem 50 bo niby taki wiaterek ale mąż się tak spalił że oczywiście bąble na plecach jak zwykle :rofl::rofl: a najlepsze że kolega leżał sobie w cieniu pod parasolem ale stopy miał poza leżakiem i spaliło mu jak to on fajnie nazwał,przeguby, czyli wierzchnią stronę stóp :rofl::rofl: chodzi na boso bo nie może żadnego buta założyć. Nawet klapki go uwierają :rofl::rofl:

1 polubienie