O matko … to faktycznie pech ![]()
My w szpitalu mielismy same rodzinna wiec maz ciagle byl ze mna . W szpitalu bylismy 11 dni , mojemu mezowi w 2 dzien po porodzie tak noga spuchla … po prostu , bez zadnego powodu . Najgorsze bylo to , ze go bolalo . Za kazdym razem jak przychodzila nowa pani z obiadkiem , to komentowala " o a maz moglby wstac i zonie podac " i za kazdym razem musialam tlumaczyc ![]()
na szczescie chyba na 7 dzien przeszlo … a z racji tego , ze on nie byl pacjentem to nawet tabletki nie mogl dostac ![]()
@Karcia haha no mine musial miec powazną wtedy ![]()
Być w szpitalu z chorą nogą nie będąc pacjentem to jest coś ![]()
A no i nie mogl isc na sor bo by go nie przyjeli
a tak to by musial isc do rodzinnego po skierowanie dk ortopedy a nie trzeba nawet mowic jakie sa terminy ![]()
Mialam nadziejen, ze szybko wyjdzieny dlatego biedny cierpial ![]()
To u nas też tak jest , to już nawet syn powtarza że jak jest coś fajnego musimy uważać bo mamy pecha ![]()
![]()
Oj my chyba też. Małemu przeszło ale mnie złapało. Czuję się tragicznie bolą mnie biodra, uda, jest mi tak zimno że siedzę w polarze pod kocem i mam dwie pary skarpet. Ja nie wiem jak ja przeżyje ten wyjazd. On jeszcze się nie zaczął a ja już mam dość
A wy lecicie teraz na wakacje?
Tak a ja chora jesteś i szczerze to nie wiem czy polecę bo czuję się naprawdę strasznie. Antybiotyku nie wezmę bo na słońce nie wyjdę. Wiec jak mam lecieć i siedzieć w pokoju to wolę nie lecieć. Bo naprawdę podejrzewam że mam niezła grupę. Myślę że przy zwykłym przeziębieniu nie czuła bym się aż tak źle. Dzisiaj odkurzyłam dom i musiałam się położyć bo mi się w głowie kręciło z wysiłku. Masakra wam powiem
@Karcia a na kiedy macie zaplanowany lot?
przypomnij dokąd? Bo pewnie pisałaś ale jakoś wypadło mi z głowy ![]()
Ojej
bardzo ci współczuję taka piękna pogoda i czas że można odpocząć a tu takie coś
zdrówka mam nadzieję że ci już lepiej
.
Edit : ojejej jeszcze najgorzej nie doczytałam że gdzieś lecisz , to podwójnie ci współczuję .
Masakra poleciałam tylko dlatego że leci z nami lekarz i ratownik medyczny więc jestem pod dobrą opieką ![]()
wczoraj leżałam cały dzień w hotelu nafaszerowana jakimiś lekami. Nawet nie bardzo wiem co mi dali ale dzisiaj jest już lepiej trochę.
@Mamamalwi lot był wczoraj.
O kurcze, ale Cię złożyło
@Karcia dużo zdrówka, niech szybko przechodzi żebyś jesczcze skorzystała trochę z wyjazdu ![]()
@Karcia to trzymam kciuki za szybką regenerację i życzę udanego wypoczynku ![]()
![]()
To miłych wakacji ![]()
dobrze , że juz jest lepiej , dużo zdrówka życzę . A jaka macie tam pogodę ? ![]()
Ogólnie jest tu tak 20-23 stopnie ale tutaj inaczej odczuwa się temperaturę. Jest bardzo ciepło tak idealnie
A gdzie wy polecieliście ? Bo zapomniałam
u nas już też jest 20 stopni
@Magdallenka0897 tez miałam pytać, bo wypadło mi z głowy ![]()
@Mamamalwi
@Magdallenka0897 ![]()
@Karcia pisała że do Tunezji
o ile mnie pamięć nie myli ![]()
![]()
Oo to Ty masz pamięć dobrą
u nas dzisiaj było 29 stopni
Ja co prawda nie na komunię, a na chcesz zamówiłam tort na 40 osób ozdabiany żywymi kwiatami . Kosztował 650 zł był piętrowy.
Całe to górne piętro nam zostało ![]()
Tak dobrze pamiętasz ![]()
dzisiaj np było 24 stopnie poszliśmy na godzinę nad morze i dobrze że siebie i małego wysmarował filtrem 50 bo niby taki wiaterek ale mąż się tak spalił że oczywiście bąble na plecach jak zwykle ![]()
a najlepsze że kolega leżał sobie w cieniu pod parasolem ale stopy miał poza leżakiem i spaliło mu jak to on fajnie nazwał,przeguby, czyli wierzchnią stronę stóp ![]()
chodzi na boso bo nie może żadnego buta założyć. Nawet klapki go uwierają ![]()
![]()