Tylko nieraz to jak widzę jak on ,cierpi” to aż mi się śmiać z tego chce jak on to bardzo chce mi pokazać ![]()
![]()
![]()
Moj mąż jak ma stan podgorączkowy bo po nim coś łazi to robię zdjęcie termometru z temperaturą i wszystkim na WhatsApp rozsyła
jaki to biedny jest
Mój tak kiedyś miał
teraz to się zmieniło , ja mu jeszcze mówię odpocznij w domu bo tylko nas pozarażasz a on i tak musi iść do pracy
mówi ze tam lepiej to wypoci , no chyba że mocno go złapie to z łóżka nie wychodzi . Ale jeśli chodzi o wysyłanie zdjęć z temperatura to też tak robi ![]()
no i jak w weekend się źle czuje i ma coś zrobić w domu, to też się bardzo źle czuję ![]()
![]()
![]()
![]()
to teraz przy dziecku trochę się zmieniło i już się tak nad sobie nie rozczula i nie użala ….
ale nawet jak ma głupi katar to się kładzie i mówi mi że coś po nim łazi i musi to wyleżeć ![]()
![]()
Mojego to głównie głowa strasznie zaczyna boleć jak coś bardziej głośno w domu bo syn się buntuje czy mała. Więcej płacze ![]()
Mój ostatnio też częściej ma bóle głowy
zawsze wieczorami jak Mały płacze ![]()
Hahah bo mężowie to wspaniali aktorzy są ![]()
@Magdallenka0897 mój tak samo do pracy idzie i mówi a co to da że będzie w domu jak i tak każdy tam w pracy kaszle i tak ciągle wszyscy chorzy są.
Ooo to myślałam , że mój tylko taki wyrywny ![]()
Gdzie tam , wszyscy faceci tak mają
jak mój synek podrośnie to będę miała z nimi w tej kwestii