moje dzieci nie mają problemów z migdałkami
moj braciszek mial wycinany, teraz ciagle ma problemy z gardłem, infekcje itd…
ja od wielu znajomych słyszałam że odkąd dziecko ma usunięty migdała to duzo mniej choruje
ja też coraz częściej słyszę o wycinaniu migdała, mój mąż jak był mały miał wycinanego ale miejmy nadzieje żę moje maleństwo to ominie
ten migdab byl dala do wyciecia
Maciuś chyba ma ten trzeci migdał tak powiedziała pediatra po badaniu, no i troszkę chrapie jak śpi
moj dawidek strasznie przez sen chrapie ma to po tatusiu
Takie malutkie dzieci, do roku mogą charczeć przez sen bo to wina krtani, niedojrzały układ, tak mi pediatra powiedziała.
moja córeczka ostatnio sapie przez sen, ale to wina zatkanego noska, bo troszkę jest przeziębiona
myślę, że jednak lepiej wyciąć niż ciągle dawać antybiotyki
mojej koleżanki córka miała i ciągle chorowała na anginę ropną i brała antybiotyki ale poszli na zabieg i po usunięciu migdała mała o wiele mniej choruje
mojej kolezanki coreczka ma 3 latka i tez caly czas choruje i antybiotyki bierze i wlasnie podejzewa ze ma 3 migdal
dzieci szybciej łapia infekcje i sie przeziębiają mając przerosniete migdałki, pamietam jak było podobnie u mnie jak byłam dzieckiem
nie mamy z tym kłopotu
u nas mały go nie ma
U nas brak.
nie zauwazyłam żadnych objawów posiadania
ja nie miałam z tym problemów, natomiast moja siostra ma usunięty, bardzo często chorowała, głównie zapalenie oskrzeli, a po usunięciu to od razu jej przeszło, więc warto to zbadać
Młodej chcieli wyciąć trzeci migdał bo często chorowała na uszy. Na szczęście infekcje się skończyły zanim zdecydowano się na zabieg.
u nas w rodzinie wycieli dla mojego braciszka 3ci migdal, teraz i tak czesto ma infekcje gardła