Trzymanie główki

Nati jak dla mnie głodna. Ja taśma głośnik zaklejałam 

No właśnie tak myślałam bo te zwykłe zabawki to zazwyczaj są sglosniejsze od tych firmowych

Nati nie zwróciłam uwagi żeby firma miała wpływ na głośność 

Aneczka to jak masz możliwość to porównaj np te zwykłe ze sklepu np z Fisher price

Nati mi się wydaje że wszystkie zabawki są głośne 

Aneczka nie nawet kiedyś był artykuł ze te tańsze mają inną głośniejsza skalę decybeli niz te droższe

Są głosne tu się zgodzę czasem można zwariować jak dziecko non stop włącza choć mi jakoś to nie pzreszkadza, ale wiem że niektórym rodzicom bardzo to doskwiera 

Nati nie wiem nie widziałam tego artykułu

Mazia mi doskwiera tylko jak w przedszkolu non stop jest włączona zabawka która słyszę przez wszystkie godziny pracy 5 dni w tygodniu 😂 bo jest np 

Nowa i każdy chce się pobawić

Kładź dziecko dużo na brzuchu albo na swojej klatce piersiowej staraj się dziecko czymś zainteresować żeby podniosło głowę jak będzie wodzic wzrokiem za czymś to będzie łatwiej 

Trzeba właśnie kłaść dziecko na brzuszku, można położyć przed dzieckiem jakieś zabawki 

świetny pomysł z tym kładzeniem dziecka na brzuch i zajmowanie czymsc

Myślę że i widok mamy i głos zabawiajacej by pomógł 

Superczas tak chyba najlepiej.  chociaż u mnie przy córce nie działało 

Ja kładłam zabaweczki oczywiście ja obok i córka ładnie leżała 

Dopiero od niedawna polubiła na brzuszku i leży sobie ;))

Odkad mojs corka opanowala obroty to bardziej lubi lezec na brzuszku 

U nas na początku też ciężko szło takie leżenie na brzuszku, ale z czasem polubiła 

Moj synek 5 miesięcy na początku leżał na brzuszku ale później mial taki okres ze w ogóle nie chciał, to kładłam mate na podłodze siadałam przy niej i ćwiczyłam z nim i tak po ileś razy dziennie ale dosłownie po parę minut. Nie zostawiałam go samego tylko cala uwagę skupiałam na nim, bawiliśmy się i ćwiczyliśmy. Tym sposobem wycwiczylismy tak ze sam przewraca się z ochota na brzuszek i podnosi głowę i tak długo trzyma i bawi się na brzuszku i gaworzy

Ja też się wkoncu doczekałam, mala leży ładnie i się bawi. Nawet już zaczęła się przemieszczać powoli