Ja już nawet na kalendarz chiński patrzałam żeby ucelować w dziewczynkę
według kalendarza chińskiego ma być dziewczynka ![]()
![]()
![]()
Ooo to już coś
A co wam powiedzieli, bardziej chłopak czy dziewczynka?
No to trzymam kciuki, żeby kalendarz się sprawdził ![]()
nooo chłopak właśnie 🫨🫨🫨
Dopiero mi się przyda ![]()
Mi dr w 12. Tygodniu powiedziała, że to nic pewnego bo jest jeszcze wcześnie, ale wg niej chłopak xd i teraz już nie ma żadnych wątpliwości.
Jak coś to do 3 razy sztuka ![]()
To u mnie pewne , jak będzie chłopak to na pewno będzie max trójka . Najwyżej czeka mnie trzech synów ostateczności
Wtedy chłopaki byliby zadowoleni, tylu braci
Chociaż synek teraz mówi że bardzo by chciał siostrę . Mówi że już jeden chłopk jest to teraz by było sprawiedliwie dziewczynka ![]()
Na pewno będzie świetnym bratem i zawsze będzie chronił swoją siostrę, jak będzie dziewczynka ![]()
Ale słodziak, taka parka ma swój urok
Ja uwielbiałam w ciąży rzeczy z Anna Field Mama kupowałam na Zalando. Ich legginsy były jedynymi które mi spasowały, sukienki też mają świetne ![]()
Tak w HM albo reserved są bardzo fajne ciuchy. Ale ja też lubie kupować na shein, co prawda nie wszystkie są ubrania fajne w stosunku do jakości ale uważam że tam też są fajne perełki, które można kupić
Ja nigdy nie zamawiałam na Shein, myślałam że tam same dziadowskie rzeczy są
Na Shein często można znaleźć fajne perełki. Zawsze warto czytać opinie przed zakupem, żeby nie być rozczarowaną.
Każde dziecko to skarb, niezależnie od płci. Zdrowie i szczęście są najważniejsze, reszta przyjdzie sama.
To piękne, jak intuicja podpowiada Fajnie mieć już przygotowane rzeczy, a najważniejsze, że zdrowie i miłość będą takie same dla każdego maluszka.
Często trzeba uważać na jakość ubrań
Ja na razie sobie tego nie wyobrażam, że można pokochać jeszcze jednego malego człowieka tak jak pierwsze dziecko.
miłość nie dzieli się na pół, tylko mnoży. ![]()