ja przed ciąża lubiłam tam kupować , w ciąży jakoś nic nie potrafię dla siebie znaleźć
To racja z taką wiadomością to lepiej iść jak już się jest pewnym ![]()
Dokladnie. Ostatnio w Sinsay mierzylam sukienki dwie. Ten sam rozmiar ale inny wzor. Jedna ok. Druga sporo mniejsza…
Mój znajomy miał odwrotnie. Hahaha wszystko na niebiesko a tu dziewczynka. Kolega mówił że jak by pępowiny nie odcinał to by nie uwierzył ![]()
A ktoś się orientuje czy wgl są stacjonarnie typowo sklepy ciążowe ?
Na pewno w niektórych hm jest dział Mama. Ale z typowo sklepem ciążowym się nie spotkałam
Ja rownież sie nie spotkałam.
Tez nie widzialam typowo skleou dla mam. Chyba zbyt waska branza.
Ojjj ja tak bardzo bym chciała dziewczynkę że jak bym przy porodzie dowiedziała się że chłopak to ja nie wiem jaka by była moja reakcja ![]()
![]()
U nas w galerii jak byłam to nawet nie ma tego działu , więc szukam tylko w Internecie
To zupełnie naturalne mieć swoje marzenia i pragnienia co do płci maluszka. Wiele mam to przeżywa! Emocje przy porodzie są ogromne, ale miłość przychodzi niezależnie od płci
Czasami rzeczywistość zaskakuje bardziej niż nasze plany.
Najważniejsze, że wszystko dobrze, a córeczka jest zdrowa i szczęśliwa
W szpitalu chociaż mogłabyś się poczuć, ubierając coś różowego
Ale i tak najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy, bez względu na płeć
Dokładnie tak. To zupełnie normalne mieć swoje oczekiwania i marzenia, ale najważniejsze, że dziecko jest zdrowe i kochane, miłość nie zna płci. Emocje w tym czasie są naprawdę silne, a radość z bycia mamą przychodzi zawsze, niezależnie od wszystkiego.
![]()
Zgadza się, zdrowie i miłość dziecka są najważniejsze, reszta przyjdzie z czasem.
Wiadomo nie ma nic ważniejszego jak zdrowie
ale to nieraz się ma takie marzenia co do płci dziecka . Ja bym bardzo chciała dziewczynkę
Ja przed zajściem w druga ciążę bardzo chciałam mieć dziewczynkę, żeby była para. Ale jak już byłam w tej ciąży to jakoś wiedziałam że chłopak, i stwierdziłam że chociaż ubranek i zabawek mam pełno chłopięcych
A jeszcze nie znacie płci? Czy nie chcecie znać do porodu?
Czasem tak jest, że jeszcze przed porodem czujemy, ale chociaż dużo Ci się przydało
Nie znamy , nie jest to na 100% , w 60 % nam powiedzieli ale to prawie jak 50/50 ![]()