A masz dziewczynkę i chłopca ?
Dla mnie najlepsze są z H&M.
Ale ostatnio kupiłam super sukienkę w Reserved, z normalnego działu, i to w rozmiarze S. Więc dziwnie oni teraz szyja ![]()
Reserved ma inną rozmiarówke niż Sinsay bo tam typowa młodzieżówka jest.
chłopca, a teraz w ciąży 22 tc i nadal nie znam płci
Ja rodziłam w zeszłym roku w sierpniu i głównie nosiłam sukienki z Sinsay ![]()
Ooo to długo nie układa się tak jak powinien/powinna? A co czujesz bo ja np z pierwszym dzieckiem wiedziałam że będzie dziewczynka i koniec i się sprawdziło ![]()
Niektóre dzieci uparcie potrafią się odwracać w taki sposób, że nie widać płci. Chyba i tak lepiej żyć w niepewności, znam aktualne przypadki, gdzie płeć się “zmieniła” około 6 miesiąca ciąży, co poniektórzy już mają wtedy kupionych sporo rzeczy ![]()
Znam też i przypadki gdzie pokój wymalowany na różowo ciuszki w szpitalu różowe a tu chłopiec przychodzi na świat
no to już nie wiem jak to jest że różne USG różni lekarze patrzeli i nikt nie dojrzał wcześniej
Moja znajoma miała tak z 5 lat temu i do samego porodu wszyscy byli pewni, że będzie dziewczynka różowy pokój, różowa wyprawka, nawet w szpitalu wszystko przygotowane pod dziewczynkę… a tu niespodzianka chłopiec ![]()
Bardzo się rusza na każdym usg, pewien czas słyszałam chłopiec potem że jednak dziewczynka na 100 % nie wiem nic
Najważniejsze, że dobrze się rozwija, a płeć… wyjdzie w swoim czasie ![]()
Niezła historia w życiu często się to pewnie zdarza , i lekarze nie chcą za wcześnie mówić o płci
Rozmiar rozmiarowi nierówny. Ja teraz w niektórzy rzeczy wejdę w 36, a niektóre 40…
Z tymi rozmiarami to wiecznie problem. Tu wchodze w M a w innym sklepie ledwo w XXL. Heh
Najlepsze jest to, że w sklepie czasem dwa te same ciuchy z tego samego rozmiaru mogą się różnić i to dość znacznie rozmiarem
jej dla tego ja już z informacja dla rodziny dopiero pójdę jak już będę widziała ze lekarze są pewni ![]()
Też prawda, jednak brzuch mam spory, stąd moje zdziwienie
to najczęściej się zdarza w tych ciuchach z chin
Całą ciążę chodziłam w kompletach z butiku Andzela, polecam:)
Polecam na shein świetne są