Ubrania ciążowe , na lato

Ja właśnie czekam na potwierdzenie płci, bo bardzo lubię ubrania z hm i jak się okaże że chłopiec, to muszę zmienić garderobę :joy:

1 polubienie

Oooo daj znać co będzie

Ja też się zaopatrzyłam w sporo ubranek, ale niestety większość akurat na rozmiar 68 czy 74 jest już wyprzedana, a większych póki co mi nie trzeba

Ooo to odrazu daj znać co będzie pisałaś gdzieś o połówkowych dzis to pewnie się dowiesz :slight_smile:

Daj nam znać co będzie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tak oczywiście też :wink: i często w dużo niższych cenach :wink:

Potwierdzili chłopca! Więc po córce wiele rzeczy mi się nie przyda niestety🫣

4 polubienia

Ooo, gratulacje !! :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

to gratulacje dla ciebie :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

ooo super gratulacje . :wink: czyli parka będzie ?

Gratulacje :partying_face: super . To drugie?

Cieszysz się że chłopiec? Czy gdzieś bardziej wolała byś dziewczynkę?

Dokladnie tak. Wiele razy kupowalam nowe z metka a cena przez polowe mniejsza niz w sklepie

Gratuluję :slight_smile: hehe faktycznie średnio z ubrankami po córce :wink:

Jeśli chodzi o sukienki, to nie kupowałam typowo ciążowych tylko takie, które mają po prostu miejsce na rosnący brzuch. I to super się sprawdziło, bo mogę w nich chodzić nadal teraz po ciąży. Ja lubię sukienki z mohito, tylko sporo się tam teraz pojawiło ciuchów z poliestru, więc lepiej czytać skład na metce.

Jeansy są fajne w H&M a legginsy w lidlu.

Nie bardzo nadążam za dzisiejszą modą, ale myślę, że jakaś koszula oversize czy rozkloszowana sukienka mogą się w to wpisywać :slight_smile:

2 polubienia

Gratulacje! Fakt, że ubranka po córeczce się raczej nie przydadzą, ale myślę że fajnie mieć parkę w domu :slight_smile:

Hmm bardziej nastawieni byliśmy na dziewczynkę , ale będzie parka więc najważniejsze żeby zdrowe było :heart_eyes:

Najważniejsze, że zdrowe, a parka to podwójna radość :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dla mnie to było zawsze marzenie :smiling_face_with_three_hearts:

Zdrowie zdecydowanie najważniejsze bez tego nie cieszy nic :confused: