Ja właśnie czekam na potwierdzenie płci, bo bardzo lubię ubrania z hm i jak się okaże że chłopiec, to muszę zmienić garderobę
Oooo daj znać co będzie
Ja też się zaopatrzyłam w sporo ubranek, ale niestety większość akurat na rozmiar 68 czy 74 jest już wyprzedana, a większych póki co mi nie trzeba
Ooo to odrazu daj znać co będzie pisałaś gdzieś o połówkowych dzis to pewnie się dowiesz
Daj nam znać co będzie
Tak oczywiście też i często w dużo niższych cenach
Potwierdzili chłopca! Więc po córce wiele rzeczy mi się nie przyda niestety🫣
Ooo, gratulacje !!
to gratulacje dla ciebie
ooo super gratulacje . czyli parka będzie ?
Gratulacje super . To drugie?
Cieszysz się że chłopiec? Czy gdzieś bardziej wolała byś dziewczynkę?
Dokladnie tak. Wiele razy kupowalam nowe z metka a cena przez polowe mniejsza niz w sklepie
Gratuluję hehe faktycznie średnio z ubrankami po córce
Jeśli chodzi o sukienki, to nie kupowałam typowo ciążowych tylko takie, które mają po prostu miejsce na rosnący brzuch. I to super się sprawdziło, bo mogę w nich chodzić nadal teraz po ciąży. Ja lubię sukienki z mohito, tylko sporo się tam teraz pojawiło ciuchów z poliestru, więc lepiej czytać skład na metce.
Jeansy są fajne w H&M a legginsy w lidlu.
Nie bardzo nadążam za dzisiejszą modą, ale myślę, że jakaś koszula oversize czy rozkloszowana sukienka mogą się w to wpisywać
Gratulacje! Fakt, że ubranka po córeczce się raczej nie przydadzą, ale myślę że fajnie mieć parkę w domu
Hmm bardziej nastawieni byliśmy na dziewczynkę , ale będzie parka więc najważniejsze żeby zdrowe było
Najważniejsze, że zdrowe, a parka to podwójna radość
Dla mnie to było zawsze marzenie
Zdrowie zdecydowanie najważniejsze bez tego nie cieszy nic