Czy ja wiem, u mnie szło podobnie, niezależnie od pory roku.
Mam tak sam wiosna lato lepiej się sprzedaje , ciuchów zima jesień no jakoś mi nie idzie ![]()
Ja też zostawiam zawsze. Przyda się prędzej czy później i nie zaśmiecamy aż tak środowiska ![]()
Czasami zdarzają się jakieś paczki tak wygniecione jak psu z gardła, ale zazwyczaj jak się je ostrożnie otworzy i złoży to wyglądają jak nowe i spokojnie nadają się aby poszły dalej w obieg. ![]()
Ważne, żeby zawartość była nienaruszona, a resztę można śmiało przekazać dalej albo wykorzystać ponownie.
Przekazać dalej? Co.masz na myśli ?
Chyba nie zrozumiałaś , chodzi o opakowanie a nie zawartość
aby wykorzystać ponownie . Tak mi się też wydaje ![]()
Jej ja to już myślałam że tylko ja taka oszczędna i wykorzystuje ponownie w dobrym stanie foliopaki , to też w jakimś stopniu oszczędność i w dużym stopniu ochrona środowiska
tak że warto
My też toniemy w ciuchach. Dzisiaj miałam chwilę i przejrzałam komodę maluszka. Odłożyłam pół pudła po pampersach ciuszków, a przecież dopiero 2 miesiące jest z nami…
Tak ja też wykorzystuje te opakowania np. przy sprzedaży na vinted lub te większe jako worek na śmieci
One rosną jak na drożdżach, ja tez nie nadążam z segregacją ![]()
Można znaleźć naprawdę dużo fajnych ![]()
Ufff już myślałam że ja tylko taka przebardzo oszczędna ![]()
ja juz tyle razy sie nacielam ze odechciewa mi sie tam kupowac ![]()
ja tez coś do ubrań tam chyba nie mam szczęścia.
Oj nie jesteś sama! Ja też zawsze zostawiam foliopaki w dobrym stanie po co wyrzucać coś, co można jeszcze wykorzystać Mała rzecz, a i planeta się ucieszy, i portfel mniej boli
Ja na Vinted nie kupuję ubrań bardziej zabawki
dokładnie warto szukam tam zabawek jeśli jeśli coś upatrzymy , czasem ceny są na prawdę bardzo dobre a zabawki jak nowe bo dzieci bawią się tylko chwile
Tak ale ubranka nowe z metką te można czasem kupić dużo taniej
Laski ,bardzo duzo jest aktualnie wyprzedaży WŁAŚNIE SERII MAMA dla ciężarnych jak i dla karmiących , kuknijcie on line z H&M ![]()
![]()
![]()