Ja tez bym chbiala dziewczynke
bylaby parka. Ale wiadomo na ro wplywu nie mamy
Takze pozostaje mi czekac do usg ktore juz cos ujawni
A w którym tygodniu jesteś ?
natura nie wybiera hehe ![]()
Dokładnie, najważniejsze żeby maluszek był zdrowy A wiadomo fajnie by było mieć parkę, ale i dwóch chłopaków czy dwie dziewczynki to też super przygoda Trzymam kciuki za piękne wieści na USG
Zdrowie maluszka to podstawa, a reszta to już sama radość i przygoda.
Obecnie 12tc
takze pewnie bede musiala poczekac jeszcze.
W pierwszej ciazy na prenatalnych w 14 tc ulsyszlam ze chlopak i tak bylo ![]()
6 sierpnia mam teraz prenatalne
To już pewnie się dowiesz
daj znać odrazu ![]()
Ten czas leci co nie dawno sama byłam na pierwszych prenatalnych a już będę się umawiać na ostatnie
U nas dziewczynka i chcieliśmy druga dziewczynkę, ale okazuje się że będzie chłopak, mam nadzieję jak tak czytam wasze komentarze ze się nie pomylili, bo ja już wiele rzeczy po dziewczynce się pozbywam ![]()
Co do kalendarza chińskiego to u mnie w pierwszej się sprawdziło ciąży, w drugiej nie, więc to chyba też chyba trafil 50/50,a nóż widelec się uda.
Ja też pamiętam pierwsze prenatalne a już w sierpniu będę miała 3. Także leci ten czas szybko.
@Kalusia161 gratulacje, daj znać jak się czujesz i jak po badaniach
Ale to tak fajnie, że parkę będziecie mieli. Ja przed zajściem w ciążę chciałam teraz dziewczynkę, ale jak już byłam w ciąży to już nie miałam żadnych życzeń co do płci ![]()
Czasem życie zaskakuje, ale najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy i szczęśliwy. A kalendarze chińskie to faktycznie taka zabawa 50/50, więc nie warto się za bardzo przejmować. ![]()
I kto mieszka w brzuszku ? Wiadomo ![]()
? Gratulacje
![]()
U mnie się sprawdziły głównie z H&M i shein ![]()
To zawsze trochę niespodzianka, zwłaszcza gdy planujesz dziewczynkę, a wychodzi chłopiec! Ale tak jak mówisz, często się zdarza, że kalendarz chiński to bardziej zabawa niż pewnik
Tak dokładnie ale cieszę się że już coraz mniej przedemna , coraz ciężej już jest
Też marzy mi się parka za tydzień się dowiem co będzie , nie mogę się doczekać
I jak wiesz już ? ![]()
![]()
![]()
@daga1271 no wszyscy gratulują,że nam się udało, bo każdy zazwyczaj chce by mieć chłopca i dziewczynkę.
@Mama.Wojtusia to koniecznie się pochwal jak już będziesz wiedzieć.
Tak dokładnie ale cieszę się że jest już bliżej jak dalej ![]()
U mnie się sprawdziło ![]()
![]()
![]()