Ubrania ciążowe , na lato

I jak znasz już płeć ? :blush:

Chłopak :slight_smile: tak na pierwszych prentalanych uskyszelismy

To gratulacje :partying_face: a w domu już jest chłopak czy dziewczynka ?

Hej Mamy odswiezam temat :blush:
Macie jakies polecajki spodni ciazowych albo stylowek jesienno-zimowych?
Szukalam na stronie h&m, reserevd, zalando ale jakos odzywa sie waz w kieszeni bo srednio para spodni kosztuje ok.160zl w gore, a kupic spodnie za miliony zeby w nich pochodzic 3-4miesiace to tak srednio mi sie usmiecha.

Ja zamówiłam na Temu gdzie kosztowały około 40 zł i na przeczekanie ostatnich tygodni są spoko. leginsy ciążowe z gatty w Rossmanie też kupiłam za około 40-50 zł tylko delikatnie prześwitują przy nachyleniu się.

W domu jest juz Synek :slight_smile: za miesiąc bedzie mial 2 lata

Leginsy wlasnie mam, ale problem ze spodniami bo te co zamowilam to rozmiary za duze albo cena taka ze odstrasza, a rodze w grudniu wiec choc jedna para by sie przydala :slight_smile:
a jak rozmiarowka z temu? Ja tam zamawiam jakies bzdury do domu z ubraniami mam jakis opor :slight_smile:

Ja zamówiłam ten rozmiar co normalnie noszę :laughing: jakość nie jest jakaś spektakularna ale nie są najgorsze :laughing: jakość adekwatna do ceny :laughing: polecam sprawdzać zdjęcia w komentarzach pod produktami :laughing::joy:

1 polubienie

Ja juz tylko leginsy wchodze, i koszulki mi sie za male robia niedlugo nie bedzie w czym chodzic

Ja widziałam bardzo dużo spodni na wyprzedaży w H&M w zeszłym tygodniu, ale to stacjonarnie

Ciazowe, czy takie normalne? Bo wlasnie chodzilam stacjonarnie pod hm i nigdzie nie maja kacika z odzieza ciazowa :disappointed:

@Hedwiga raczej kolekcja ciążowa to tylko online. Ale z tym też nie ma problemu, można zamówić i oddać w razie czego.

Online to wiem, ale @Mamamiski pisala o wyprzedazy. Online niestety wyprzedazy nie ma :pensive: a nie chce placic za pare spodni hm 160pln+ ktore mi posluza tylko 3-4miesiace. Stad odswiezenie postu :slight_smile:

Ja mam jedne jeansy z hm ale kupione w lumpie, go już druga ciążę to nich śmigam. Kupiłam jakieś w LO idlu bo były tańsze ale strasznie niewygodne i zaraz mi się podarły. Kulilam w hm legginsy za ponad stówę to super były, a na letniej wyprzedaży za 20 zł to strasznie prześwitują. Mam teraz strasznie mało ubrań, ale szkoda mi kasy na nowe, mam nadzieję że z tymi dojadę do końca xd

1 polubienie

Miałam jeansy Mamalicios z zalando i myślę że warte swojej ceny. Może warto poszukać na vinted jeśli ktoś nie ma nic przeciwko używanym. Sama swoje teraz sprzedaje :slight_smile: a jeśli chodzi o legginsy to miałam prążkowane z sinsaya za jakieś 20 zł w promocji

A jaki masz rozmiar? Ja mam spodnie ciążowe z H&M, jeśli chcesz to mogę ci je odsprzedać za jakieś grosze :sweat_smile:

Pewnie a jaki rozm? :slight_smile:

U nas niestety tez nie ma , chyba nie wszedzie jest :disappointed:

To i tak dobrze jak 3-4 miesiace ja kupilam uzywane 2 miesiace nosilam i juz za male :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

S lub M, musiałabym sprawdzić dokładnie :sweat_smile: