Kupuj na Vinted
często sprzedawane są całe paczki
Dziewczyny mam pytanie , gdzie najlepiej kupić sukienkę ciążową ?
A jakiej szukasz na codzien czy jakas okazje ?
fajne maja na Hm
Ja kupowałam ciazowe w hm i na zalando. Oprócz tego kupowałam „normalne” sukienki w Sinsay i hm ale 2 rozmiary większe
To prawda czesto tez w lidlu mozna dorwac fajne ale to bardziej blizej lata.![]()
Ja najwięcej ubran, w tym sukienek, kupowałam w h&m typowo ciążowych albo w zwykłych sklepach co mi się spodobało po prostu rozmiar większy
A jaką chcesz sukienkę? Taka jakaś bardziej elegancką czy na jakąś okazję czy tak ooo żeby sobie ubrać?
@ewelka8990 @Karcia szukam na 50 tke i na30 tke bo pod koniec miesiąca idziemy i w połowie Marca @Mamusia22 a to kupowałaś stacjonowanie czy online ?
To zobacz sobie hm do 250 zl sa ladne ![]()
Musiałam online bo u mnie w mieście usunęli dział z ciążowymi ubraniami. Z resztą nawet jak był to nigdy nie było wszystkich rzeczy na sklepie które były na stronie
Możesz też sprawdzić w Sinsay tam jest linia dla mam może akurat coś znajdziesz
Ja kupiłam w HM i sprawdzała mi się świetnie w trakcie ciąży i w trakcie KPI. Chociaż w H&M niestety trochę kosztują, więc myślę, że dobrze poszukać na Vinted, ew na Zalando też czasami są fajne promocję i okazje
Ja kupowałam na Zalando lounge i w hm
A kupowaliście na SHEIN ? Co myliście o sukienkach ciążowych z tej aplikacji ?
Oj nic nie kupowałam z tej stronki wiec sie nie wypowiem.
Ja letnie kiedyś kupowałam , ale cały czas teraz przeglądać Sinsay H&M . Ja najlepiej to lubię czarne sukienki @daga1271 o zalando bym nie pomyślała @Mamamiski no właśnie , tylko ja tak nie lubię szukać ![]()
Ja kupowałam z temu i to praktycznie to samo. Sukienka spoko. Leginsy też bardzo fajne. Ale w Sinsay też polecam, bo kupowałam normalne sukienki a były rozciągliwe i były ok ![]()
Zależy też na jaką okazję , i w jakiej pogodzie . Ja nosiłam jedną na większość okazji z SHEIN ![]()
Hm albo Sinsay i nawet nie typowo ciążowe tylko zwykle takie przylegające które pięknie podkreślają brzuszek ![]()
Misimi
mam pare rzeczy od nich i to są rzeczy ciazowe i do karmienia także starczą na dłużej. Mega jakość tam mają