Aleeee Pięknie
Tak najlepsze te do wszystkiego ale jedna kieckę na wyjście też można mieć chociaż do kiecki też mogaybyc wygodne adidasy teraz taka moda
Dokładnie teraz można się tak ubierać, jest modnie i wygodnie ja kiedyś nie lubiłam łączenia sukienki z adidasami, ale przekonałam się. Podoba mi się taka stylizacja i jest wygodna.
Shein ma fajne trebdyol
Dokładnie, ja tak samo
Pięknie wyglądasz i piękne zdjęcie, super pamiątka
Teraz ludzie już chyba naprawdę nie zwracają aż tak uwagi na wygląd, w sensie ubiór.
Teraz nastolatki chodzą jak bezdomne więc co się tu przejmować. Taka moda:person_facepalming:
Tak, i chodzą z gołymi brzuchami
Mi się bardzo nie podoba ta moda na szerokie spodnie, mam nadzieję , ż długo to nie potrwa bo nie mogę kupić nigdzie rurek
Oo tak, też go uwielbiam
Nie kupowałam specjalnie ciążowych ubran
Kiecki odcinane pod biustem suoer sie sprawdzily i mam je na codzień teraz ;)) a tez rodziłam w jesień, ale to byla upalna jesień
To racja nigdzie rurek haha
Wygodne w ciąży, a później dalej się noszą jak nic.
Dokładnie mam ten sam problem
haha, dokładnie ja już nie mam co ubierać dobrze, że jeszcze coś na shein mają
Ale i tak większość to mom jeans
Mam ten sam problem.
Mam jedne dzwony i jedne szerokie spodnie, w których wyglądam w miarę okej, ale najlepiej czuję się w rurkach, a tych teraz nigdzie nie można dostać
Ja tylko raz ubrałam szerokie w sklepie i mówię nie nie nigdy więcej
No ja wyglądam w nich wyjątkowo jak normalny człowiek, a nie jak bezdomny i wzięłam je już tylko dlatego, że nie mam po prostu co nosić po ciąży, a rurek w sklepach stacjonarnych brak