Ubrania ciążowe , na lato

Aleeee Pięknie :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart: :heavy_heart_exclamation:

3 polubienia

Tak najlepsze te do wszystkiego ale jedna kieckę na wyjście też można mieć chociaż do kiecki też mogaybyc wygodne adidasy teraz taka moda

1 polubienie

Dokładnie teraz można się tak ubierać, jest modnie i wygodnie :wink: ja kiedyś nie lubiłam łączenia sukienki z adidasami, ale przekonałam się. Podoba mi się taka stylizacja i jest wygodna.

2 polubienia

Shein ma fajne trebdyol

Dokładnie, ja tak samo :sweat_smile:

1 polubienie

Pięknie wyglądasz i piękne zdjęcie, super pamiątka :heart_eyes:

3 polubienia

Teraz ludzie już chyba naprawdę nie zwracają aż tak uwagi na wygląd, w sensie ubiór.

Teraz nastolatki chodzą jak bezdomne :rofl::rofl::rofl: więc co się tu przejmować. Taka moda​:person_facepalming:

1 polubienie

Tak, i chodzą z gołymi brzuchami

Mi się bardzo nie podoba ta moda na szerokie spodnie, mam nadzieję , ż długo to nie potrwa bo nie mogę kupić nigdzie rurek :rofl: :rofl:

Oo tak, też go uwielbiam :heart_eyes:

1 polubienie

Nie kupowałam specjalnie ciążowych ubran :slight_smile:

Kiecki odcinane pod biustem suoer sie sprawdzily i mam je na codzień teraz ;)) a tez rodziłam w jesień, ale to byla upalna jesień :slight_smile:

1 polubienie

To racja nigdzie rurek haha

1 polubienie

Wygodne w ciąży, a później dalej się noszą jak nic.

1 polubienie

Dokładnie mam ten sam problem :sweat_smile: :sweat_smile:

1 polubienie

haha, dokładnie ja już nie mam co ubierać :rofl: dobrze, że jeszcze coś na shein mają

1 polubienie

Ale i tak większość to mom jeans

Mam ten sam problem.
Mam jedne dzwony i jedne szerokie spodnie, w których wyglądam w miarę okej, ale najlepiej czuję się w rurkach, a tych teraz nigdzie nie można dostać :upside_down_face::upside_down_face:

1 polubienie

Ja tylko raz ubrałam szerokie w sklepie i mówię nie nie nigdy więcej :rofl:

1 polubienie

No ja wyglądam w nich wyjątkowo jak normalny człowiek, a nie jak bezdomny :rofl::rofl: i wzięłam je już tylko dlatego, że nie mam po prostu co nosić po ciąży, a rurek w sklepach stacjonarnych brak :rofl: