Ja głównie kupowałam ciążowe na vinted, nie chcialam przepłacać za coś czego za chwile juz nie założę. Legginsy kupilam najzwyczajniejsze z pepco najwiekszy rozmiar i byly git a te z rossmanna typowo ciazawe nawet nie bylam w stanie naciagnac na udo najwiekszego rozmiaru mimo że wiadomo jak w ciąży można przytyć ![]()
Mi udało się kupić jeszcze w małym sklepiku w moim mieście ![]()
Im bardziej przegięcie tym modnej ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To racja ![]()
![]()
![]()
balenciaga ma spodnie za 1750 funtów a wyglądają identycznie jak mojego męża po naprawie motocykla ![]()
![]()
nie wiem czy nie zacznę sprzedawać np po 500 funtów ![]()
![]()
![]()
No tak samo ich buty to całkiem sztos ![]()
![]()
![]()
hahah, to ja bym tych ciuchów trochę miała na sprzedaż, bo mój jest mechanikiem ![]()
Szok co to nie wymyślą ![]()
Ja myślę że ta moda to się dopiero rozpędza ![]()
Ubrania lubię kupować w sinsay , reserved, h&m. Często nie kupuje typowo ciążowych bo mi sie nie podobają
tylko wybieram “normalne” ale o rozmiar większe.
Większość czasu i tak spędzam w domu więc nie potrzebuje tych ubrań wielkich ilości ![]()
Mój też i lakiernik jeszcze. Jak maluje bez kombinezonu to bym miała jedyne w swoim rodzaju w różnych kolorach ![]()
![]()
Coo za moda szok
trochę by się takich znalazło ;p chyba zacznę sprzedawać za dobra kasę ;p
Ja coś tam sobie z tych szerszych kupiłam , tylko zaraz potem zaszłam w ciążę przytyłam i wyglądałam jak taki kloc ;p
Ja właśnie dziś zamówiłam na vinted białe spodnie z H&M ciekawe jak będą wyglądały całkiem tanio 40 z przesyłką już wyglądają na idealne w sklepach to po 140 zł są
Oo tak Balenciaga wymiata…a widziałaś torby? Takie w owocki jak w Biedronce można kupić na zakupy? Albo stylizowana na paczkę solonych Lays…
Nie widziałam ale chyba muszę zobaczyć. Chociaż nie wiem czy chce to widzieć ![]()
![]()
Aaaa co tam trzeba iść z modą
![]()
Koniecznie! Tylko zarezerwuj sobie trochę czasu, bo co krok to hit, a ceny zwalają z nóg ![]()
Jezu ile widziałam torebek na zalando np w kształcie bagietki, okropne, a kosztują fortunę
ja zaryzykowałam i kupiłam . jakoś taka duża w nich się czułam ![]()
nieraz trafia się perełki w super cenach. niestety te typowo ciążowe rzeczy są strasznie drogie