Ja głównie kupowałam ciążowe na vinted, nie chcialam przepłacać za coś czego za chwile juz nie założę. Legginsy kupilam najzwyczajniejsze z pepco najwiekszy rozmiar i byly git a te z rossmanna typowo ciazawe nawet nie bylam w stanie naciagnac na udo najwiekszego rozmiaru mimo że wiadomo jak w ciąży można przytyć
Mi udało się kupić jeszcze w małym sklepiku w moim mieście
Im bardziej przegięcie tym modnej
To racja balenciaga ma spodnie za 1750 funtów a wyglądają identycznie jak mojego męża po naprawie motocykla
nie wiem czy nie zacznę sprzedawać np po 500 funtów
No tak samo ich buty to całkiem sztos
hahah, to ja bym tych ciuchów trochę miała na sprzedaż, bo mój jest mechanikiem
Szok co to nie wymyślą
Ja myślę że ta moda to się dopiero rozpędza
Ubrania lubię kupować w sinsay , reserved, h&m. Często nie kupuje typowo ciążowych bo mi sie nie podobają tylko wybieram “normalne” ale o rozmiar większe.
Większość czasu i tak spędzam w domu więc nie potrzebuje tych ubrań wielkich ilości
Mój też i lakiernik jeszcze. Jak maluje bez kombinezonu to bym miała jedyne w swoim rodzaju w różnych kolorach
Coo za moda szok trochę by się takich znalazło ;p chyba zacznę sprzedawać za dobra kasę ;p
Ja coś tam sobie z tych szerszych kupiłam , tylko zaraz potem zaszłam w ciążę przytyłam i wyglądałam jak taki kloc ;p
Ja właśnie dziś zamówiłam na vinted białe spodnie z H&M ciekawe jak będą wyglądały całkiem tanio 40 z przesyłką już wyglądają na idealne w sklepach to po 140 zł są
Oo tak Balenciaga wymiata…a widziałaś torby? Takie w owocki jak w Biedronce można kupić na zakupy? Albo stylizowana na paczkę solonych Lays…
Nie widziałam ale chyba muszę zobaczyć. Chociaż nie wiem czy chce to widzieć
Aaaa co tam trzeba iść z modą
Koniecznie! Tylko zarezerwuj sobie trochę czasu, bo co krok to hit, a ceny zwalają z nóg
Jezu ile widziałam torebek na zalando np w kształcie bagietki, okropne, a kosztują fortunę
ja zaryzykowałam i kupiłam . jakoś taka duża w nich się czułam
nieraz trafia się perełki w super cenach. niestety te typowo ciążowe rzeczy są strasznie drogie