Ubrania ciążowe , na lato

Ja głównie kupowałam ciążowe na vinted, nie chcialam przepłacać za coś czego za chwile juz nie założę. Legginsy kupilam najzwyczajniejsze z pepco najwiekszy rozmiar i byly git a te z rossmanna typowo ciazawe nawet nie bylam w stanie naciagnac na udo najwiekszego rozmiaru mimo że wiadomo jak w ciąży można przytyć :sob:

Mi udało się kupić jeszcze w małym sklepiku w moim mieście :smiley:

Im bardziej przegięcie tym modnej :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

To racja :rofl::rofl::rofl::rofl: balenciaga ma spodnie za 1750 funtów a wyglądają identycznie jak mojego męża po naprawie motocykla :rofl::rofl::rofl: nie wiem czy nie zacznę sprzedawać np po 500 funtów :rofl::rofl::rofl:

No tak samo ich buty to całkiem sztos :joy::joy::joy:

hahah, to ja bym tych ciuchów trochę miała na sprzedaż, bo mój jest mechanikiem :joy:

Szok co to nie wymyślą :rofl:

Ja myślę że ta moda to się dopiero rozpędza :face_with_peeking_eye:

Ubrania lubię kupować w sinsay , reserved, h&m. Często nie kupuje typowo ciążowych bo mi sie nie podobają :slightly_smiling_face: tylko wybieram “normalne” ale o rozmiar większe.
Większość czasu i tak spędzam w domu więc nie potrzebuje tych ubrań wielkich ilości :slightly_smiling_face:

Mój też i lakiernik jeszcze. Jak maluje bez kombinezonu to bym miała jedyne w swoim rodzaju w różnych kolorach :rofl::rofl:

Coo za moda szok :open_mouth: trochę by się takich znalazło ;p chyba zacznę sprzedawać za dobra kasę ;p

Ja coś tam sobie z tych szerszych kupiłam , tylko zaraz potem zaszłam w ciążę przytyłam i wyglądałam jak taki kloc ;p

Ja właśnie dziś zamówiłam na vinted białe spodnie z H&M ciekawe jak będą wyglądały całkiem tanio 40 z przesyłką już wyglądają na idealne w sklepach to po 140 zł są

1 polubienie

Oo tak Balenciaga wymiata…a widziałaś torby? Takie w owocki jak w Biedronce można kupić na zakupy? Albo stylizowana na paczkę solonych Lays…

Nie widziałam ale chyba muszę zobaczyć. Chociaż nie wiem czy chce to widzieć :rofl::rofl:

Aaaa co tam trzeba iść z modą :slight_smile: :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Koniecznie! Tylko zarezerwuj sobie trochę czasu, bo co krok to hit, a ceny zwalają z nóg :wink:

1 polubienie

Jezu ile widziałam torebek na zalando np w kształcie bagietki, okropne, a kosztują fortunę

ja zaryzykowałam i kupiłam . jakoś taka duża w nich się czułam :rofl:

nieraz trafia się perełki w super cenach. niestety te typowo ciążowe rzeczy są strasznie drogie