szkoda ze na tym shein maja taka poliestrowa jakość ;/ niektóre fajne te ciuszki , niestety jak już dojdzie paczka tylko dotknę ręką już wiem ze straszny materiał
Ja zawsze czytam opinie przed zakupem, bo niestety często jakość pozostawia wiele do życzenia
Ja też zawsze sprawdzam opinie przed zamówieniem, bo zdarza się, że zdjęcia kuszą, a materiał niestety rozczarowuje.
Trzeba kupować tylko 100 % bawełna reszta choć ładna na zdj w jakości tragiczna
Dokładnie, lepiej postawić na sprawdzone materiały
Ja w ogóle nie lubię kupować tam ubrań. Wg mnie strasznie śmierdzą chemią jak już przyjdą do domu. Kilka razy coś kupiłam i chociaż opinie o produkcie były dobre, to po roznakowabiu wielkie rozczarowanie, bo czuć plastikiem.
Wolę kupić coś raz a porządnie i zapłacić więcej, ale mieć na lata.
Z resztą można już trafić naprawdę świetne rzeczy, z dobrych materiałów i super jakościowo oraz cenowo w innych sklepach.
Jak mam szukać na Shein koszulki z bawełny, która i tak kosztuje ok 35 złotych, to wolę dopłacić 15 i wspierać inne firmy, niż ich.
Ja akurat lubię tam sukienki czasem trafi się coś ładnego na lato, ale też zawsze patrzę na skład i opinie. No i wiadomo, trzeba się liczyć z tym, że to trochę loteria…
Właśnie o tą loterię mi chodzi ![]()
Nie mam czasu o każdym ubraniu szukać opinii i liczyć na to, że przyjdzie zgodne z ofertą, a jak nie to się bawić w zwroty.
Mam kilka sprawdzonych firm, które mnie jeszcze póki co nie zawiodły i ubrania najczęściej zamawiam tam. Jak szukam czegoś innego, to na zalando, bo tu nigdy nie miałam problemu ani ze zwrotem ani z reklamacja
U mnie przez okres ciąży królował H&M. Shein odradzam ze względu na to, że były badania, które wykazaly że blisko połowa ubrań z tamtąd zawierała toksyczne rakotwórcze związki. Może i ciuchy ładne, ale wole coś bardziej sprawdzonego. A z tego co się orientuję z tych wszystkich dużych fast fashion marek H&M używa najmniej tokstycznych i w miarę bezpiecznych barwników i chemii do odzieży.
H&M rzeczywiście wypada najlepiej z tych dużych marek, i przynajmniej można znaleźć coś sensownego w rozsądnej cenie.
Szczególnie na wyprzedażach można coś spoko upolować w dobrej cenie.
Tak to racja chociaż zależy jak się. Trafi. Ja kupiłam małemu lniane spodenki z lnianą koszulą biała i materiał naprawdę jest super. Mięciutki i przewiewny ale to mam wrażenie że mi się trafiło po prostu w zasadzie córce bo to ona zamawiała
Ja uwielbiam H&M dla siebie i dla dziecka
no i mąż też coś sobie zawsze znajdzie.
Ja też bardzo lubię ubrania z firmy Ochnik, ostatnio udało mi się na Zalando kupić kilka zwykłych koszulek bawełnianych, ale takich solidnych, w których widać, że tego materiału jest użyte tyle ile trzeba, a nie byle był za 29,99
mięciutkie, milutkie i po prostu przyjemne w noszeniu
Ooo dzieki za polecajke t-shitową, napewno sprawdzę, bo dobrych jakosciowo koszulek w przystępnej cenie to ze świecą szukać.
W razie czego to podrzucam link
Fantastyczny artykuł w Zalando: https://www.zalando.pl/ochnik-t-shirt-basic-czarny-oc921d00a-q11.html
Typową Basic koszulka, ale uwielbiam takie mieć w szafie, bo łatwo je finalnie wystylizować ![]()
Ja kupowalam rzeczy po prostu wieksze. Niekoniecznie ciazowe. Sukienek jest teraz duzo fajjnych, luznych ktore pomieszczą ciążowy brzuszek. A i potem będzie mozna je przynajmniej wykorzystać
Dzięki za link.
a rozmiarówka jak wypada? Brać swój rozmiar czy jest zaniżona?
To racja. Mi się udało w second handzie upolować taka fajna rozkloszowaną sukienkę z haftem angielskim. No cudo. W ciązy wyglądała ekstra i po ciązy też jest fajna, bo maskuje brzuch, ktory nie jest idealny.
Ja wzięłam swój i jest ok ![]()
Ja też mało ubrań kupuje na SHEIN , jakoś dla mnie to sam plastik . Leginsy chyba jako jedyne co udało mi się kupić i nie zwrócić .