Z H&M lubię spodnie na ciążę z wysokim pasem , nie ma po nich wgl widać że ciążowe
O tak ja mam takie chyba 3 różne kolorym do jeansów, jawnych luźnych spodni, spodenek itp. Do wszystkiego można ubrać
Ja zamówiłam 2 kolory, chociaż przeważnie i tak ubieram czarny😂
H&M ma najlepsze spodnie ciążowe ![]()
Ja mogłabym mieć wszystkie czarne ciuchy ![]()
A ja przez tą ostatnią ciąże w ogóle nie mogłam znaleźć odpowiedniego modelu jeansów ciążowych z H&M, a tyle co się nazamawiałam i naprzymierzałam to moje. ![]()
Ja też ![]()
Rzadko mam jakiś inny kolor, teraz letnie kupuję trochę jaśniejsze, bo gorąco ![]()
Polecam H&M Mama, Seraphine, Boob Design i Zalando mają modne, wygodne ciążowe sukienki i spodnie. Sprawdź też legginsy z wysokim stanem z Lindex. Na lato super są sukienki maxi, lniane szmizjerki i jasne szorty z elastycznym pasem.
Też bym mogła haha w jeansy rurki w klasycznym kolorze ![]()
![]()
ja mam białe i z przetarciami jestem bardzo zadowolona
Powiem szczerze, że ja ciążowe ubrania kupowałam na vinted tylko trzeba poszperać bo większość wygląda średnio. Szkoda mi było płacić pełnych cen za coś co założyłam kilka razy więc używane sukienki np. to był strzał w 10! Nie mam oporów do używanych ubrań zwłaszcza że te które ja kupowałam były w genialnym stanie i serio warto poszukać
ja tez te moje kupiłam z vinted kosztowały może 30 zł z przesyłka lub plus przesyłka wyglądały na prawdę jak nowe a jeśli sama ich nie zniszczę to sprzedam dalej również na vinted ![]()
To się nazywa udany zakup
Vinted to naprawdę świetne miejsce na takie perełki, a jak się dba, to spokojnie można dać rzeczom drugie życie.
tak racja robię tak tez z ubrankami dla synka , zaraz na bierząco wszystko sprzedaje
Ja też lubię czarny jakoś tak czuję jak bardziej ten kolor wszystko tuszuje ;p
Też mam podobne możliwe że te same modele bo innych nie mogłam znaleźć a ceny tych ciążowych to kosmos
Też nie mam oporów do używanych ubrań wszystkie i tak trzeba przeprać .
Mi też szkoda placić standardowych cen, więc zaws,e kupuje na wyprzedażach. Vinted jest naprawde spoko, tylko problem jedyny mam z brakiem zwrotów.
Nieraz tak patrzę no tak to nieraz może okazać się problem . Zostaje tylko odsprzedać dalej
Hm bardzo często shein i sinsay