niestety tak ubrania ciążowe takie które sa fajne i z przyjemnością bym je założyła są drogie a nie okłamujmy się kupić coś żeby założyć raz na siebie bo pózniej nie będzie pasowało jest bez sensu ja już wolałam kupić coś dla przyszłego dzidziusia ![]()
Ja chodzę w normalnych ubraniach tylko luzniejszych, nie ubieram się w specjalne ciążowe, szkoda pieniędzy na takie ubrania, których wiadomo, że potem się nie założy
Oprócz jednej luźniejszej bluzki i 3 par legginsów nie kupowałam ubrań ciążowych. Nie widziałam takiej potrzeby
Zawsze takie ubranka mogą zostać na drugi raz.
ja dostałam dużo ubrań od rodziny i nic nie musiałam kupować
ja przy pierwszej ciąży nie kupowałam typowych ciążówek więc niestety na drugi raz nie miało co zostać teraz myslę że jak mi się wreszcie uda zajść szczęśliwie w ciąże to że chociaż spodnie ciążowe bym sobie kupiła zawsze to jakaś wygoda
Ja “okradłam” koleżanki po ciąży:)
Ceny ubran dla kobiet w ciazy to koszmar. Rowniez zamawialam przez internet. Najtrafniejszy moj wybór to kombinezon z kyorego bylam mega zadowolona.
Ja lubiłam chodzić w legginsach i tunikach
Natalia111 czy ja wiem, czy koszmar? Ja zamawiałam legginsy na Allegro po 20 zł za jedne i nie uważam, że to było drogo ![]()
magicznypazur leginsy może i tak ale ja się chce np kupic spodnie ciążowe to juz cena jest spora
Nowe spodnie ciążowe to wydatek ok 150 -300 zł nawet
ja pożyczyłam od koleżanek
Ja mialam leginsy typowo ciazowe a pozostale ubrania normalne
ja mam koleżankę która ma termin porodu na grudnia i juz mnie uprzedziła że jak uda mi sie wreszcie pozytywnie zajść w ciąże to mi da swoje spodnie bo ona dostała od kuzynki praktycznie nowe i szkoda je wyrzucić
nie mialam specjalnych ubran,chodzilam w tym w co sie miescilam ![]()
A ja uwielbiam ciążowe ubranka sa bardzo fajne a że mój największy brzuszek był w czasie gdzie zaczynały już się upały to mam w szafie kilka ciążowych zwiewnych sukieneczek niestety cena jest sporo ale moim zdaniem warta takiego zakupu
Ja lubilam te spodnie ciazowe. Cieplo w brzuszek bylo
Nie mam specjalnych ciuchów noszę to co jest dobre
To ja tylko kupiłam kilka par spodni, bo z bluzkami nie miałam problemu. Trochę ciężarnych ubrań dostałam też od rodziny.