Polecam legginsy ciążowe na allegro można je kupić już za 10-12 zł, są niedrogie ale za to bardzo wygodne.
Co powinna nosić przyszła mama? Jakie ciążowe ubrania się sprawdzają? Podpowiadamy, jakie ubrania ciążowe warto kupić, a w co nie warto inwestować. Co przyszła mama może wybrać w sklepie z używaną odzieżą, a co w trosce o zdrowie i wygodę lepiej kupić nowe?
Tak legginsy ciążowe rewelacja. Ogólnie zwykle legginsy też są wygodne ale trzeba je nosić pod brzuszkiem. Nosiłam zwykłe tuniki które miałam z przed ciąży. I jakoś specjalnie nie kupowałam rzeczy na ten okres, no może z 4-5. Ale musiałam kupić 3 sukienki które kosztowały po około 300-400 zł na wesela bo akurat 3 wypadły a ja nie lubię pokazywać się w tym samym sukienki były ze znanej firmy dla kobiet w ciąży . Firma ta produkuje rewelacyjne rzeczy w rozmiarach z przed ciąży , czyli ja akurat miałam “s” i taki rozmiar sukienek miałam w 6 ,7,8 miesiącu specjalnie wyprofilowane na brzuszek i można je nosić po ciąży bo ona są tak świetnie uszyte 2w1;)
ja nosilam zwykle leginsy i tez sie sprawdily
Ja to nawet nie chce myśleć w co ja się odzieję, kiedy będę rosnąć ;)) Teraz już mam problem ze stanikiem a to dopiero końcówka 11 ygodnia. Chyba zacznę szyć.
ja rowniez nosilam zwykle legginsy
Wygodne spodnie ciążowe polecam
Ja miałam rozmiar 36-38, a moja mama posiada garderobę w roz 42-44, pożyczyłam od niej te ubrani, które dobrze leżały i w których świetnie się czułam.
wygoda przede wszystkim
Ja nosiłam normalne, kupowałam po prostu większe rozmiary
Ja również nosiłam normalne ciuchy
Ja dostałam po koleżankach
Ja musiałam się zaopatrzyć w ciążowe ciuchy z racji tego, że tyłam głównie w brzuchu to musiałam kupić sobie spodnie ciążowe oraz płaszczyk na wiosnę.
Ja miałam kilka wyjściówek, a tak to dresy, wygoda była dla mnie najważniejsza, a że mieszkam na wsi to i nie było się dla kogo stroić
Ja nie muszę dokupować mieszczę się w te co pzed ciążą
ubrania ciążowe są na ogół drogie, warto zainwestować w rzeczy które będą nam również służyły i po porodzie np. luźniejsze tuniki, czy getry.
ja uwielbiałam luzne ubrania w których nie czułam się spięta i ściśnieta najczęściej jakieś getry dresy i to tego jakas koszulka czy tunika która spokojnie mogła mi posłużyć również po porodzie
Miałam dżinsy i dresy ze specjalnym pasem, dwie sukienki i mnóstwo dłuższych eleganckich bluzeczek.
Nie lubię ciążowych ubrań. Większość z nich jest po prostu brzydka, a te które są ładne są kosmicznie drogie.
Wygodne ubrania to podstawa