Na szczęście są uniwersalne ze po ciąży tez je można nosić tak ze na pewno nie będę lezec w szafie ☺
Nati o to na tyle dobrze bo te typowo ciążowe w sumie nosiłam miesiąc po porodzie jeszcze maks dwa,a potem już w swoich normalnych jeansach chodziłam
Mazia u mnie to niektóre już za krótkie przez brzuch bo się podciągają tak
Mazia no dlatego jak kupowałam to od razu patrzyłam żeby były uniwersalne typowo ciążowych nie mam ani jedej pary
Mi już osttanio córka zaczęła ciągnąc koszulkę w dół bo brzuch wystawał :D mówię Kochanie mama po domu tak może chodzić z brzuszkiem niezupełnie zakrytym haha nie pasowała jej to
Mazią ja jak odkryje brzuch to córka też zasłania bo mówi że dla dzidzi zimno
Ooo Aneczka Twoja chociaż troskliwa moja pewnie uważa,że nie wypada hahha
Mazia 😂 dobra jest a mojej bratowej synek pojechał z nimi do znajomych i pokazuje do Marty dzidzia na podłogę 😂
nie spodziewałam sie ze to napisze, ale ciuchy ciążowe szczególnie leginsy czy jeansy są boskie;d gdyby nie one brzuch byłby na wierzchu bo koszulek kupiłam mało, z nadzieją że wrócę do rozmiarów przed ciążą ;d
Mazią zobaczymy czy troska zostanie po narodzinach hehe ostatnio to dużo się przytula zwłaszcza kładzie głowę na brzuch to ciągle przychodzi i mówi że kocha
Aneczka ooo moja tez zaczęła tak robić , że kładzie na brzuch głowę, a wcześniej tak nie robiła chyba bardziej już to rozumie
Superczas polecam ci leginsy ze strony selfirom są pod cycki i nie uciekają a po ciąży będą pasować również jak ulal ☺
Nati - dziękuje za polecenie;p powiem szczerze, ze kupiłam w Lidlu legginsy ciążowe i tanie były i wygodne są;d
Mazia możliwe ;) jakoś to będzie poradzimy sobie :p gorzej z ciuchami haha
O to u mnie tez przytula, głaszcze i daje buzi brzuszkowi. I acy acy dzidzia. Hehe
Jesli chodzi o leginsy to zainwestowalam w 1 ciąży i przetrwały do dzis i sa najlepsze z hm. Z lidla tez mam i chwale sobie. I uwielbiam chodzic terax juz w sukienkach
No na koniec te dzieciaczki już chyba wyczuwają co się święci i bardziej dotykają brzuszek itp. moja jak już mówi,że gdzieś pojedziemy to mówi,że jedzie mama, tata ja i brat
Superczas te moje były w cenie 60 zł no ale Universalne bo po ciąży tez można tak ze myślę że koszt w miarę dobry
To moj syn czasem chce zobaczyć brzuszek, musze wtedy odsłonić bluzkę i on głaszcze. :)
Mnie te ciążowe ubrania nie przekonują. Denerwuje mnie wysoki pas na brzuch i chodzę w zwykłych gdzie mogę gumkę zostawić pod brzuchem. Teraz sobie zamówiłam 2 pary na aliexpress ale to raczej na czas po ciąży będą. I juz sie nie mogę doczekać kiedy się ciepło zrobi bo nie dopinam się w żaden polar ani kurtkę:/
Będzie ciepło to sukienki w ruch ;d
Ewula też często tak robię że pod brzuchem mam gumke od legginsów