Ja też noszę pod brzuchem i mała odkrywa koszulkę by głaskać brzuszek . Najczęściej mówi bobo stan nie śpij haha
O to widze ze u mnie tak samo. Podchodzi odkrywa bluzkę i ściąga na dół leginsy i głaszcze. Podoba mu się też wystający pępek hehe
Moja też szuka zawsze pępka ,ale mówię,że ja już dziurki nie mam bo jej zawsze szuka
Superczas no właśnie tylko kiedy te cieplo przyjdzie
Też mi się już marzy ciepło bo po prostu to wychodzenie nawet na własny plac w byle czym ale co się nie dopina to jest dramat. Nie lubię jak mi gdzieś podwiewa a tu ledwo się zapinam. Potem mi aż tak nieprzyjemnie bo za bardzo mi polar opina brzuch, ściska go :/
W poniedziałek znów idę na szmatki to muszę się przyjrzeć większym ubraniom. Może się coś trafi...
Monia Dawid o tak wystający pępek to najciekawsze zajęcie żeby podotykac spróbować wcisnąć oczywiście delikatnie
Nati mam nadzieje że jak najszybciej jutro ma być koło 20 stopni;p więc juz cos;p coś tez słyszałam ze to ma być gorące lato bez deszczu;p
z mojego Pępka śmieje się mąż;p
Ja to leginsy na brzuchu nosze;p jak podwinę bluzkę to śmieje sie że wyglądam jak Obeliks <czy jak to sie piesze;p >
No ma być dziś ciepło tylko tak jeden dzień ocieplenia to nie jest dobry pomysł od razu na sukienki
Nati dziś ciepło, ale moja każda sukienka teraz wygląda jak koszulka hah
Nati ale chodzi mi że to dobry znak ;p może wreszcie będzie ciepło już każdego dnia albo w niedługim czasie ;d
Dziś to cieplutko było aż przyjemnie ale na sukienkę się nie zdecydowałam
i dziś jest piękna pogoda ;) aż humor jest o wiele lepszy
Dokladnie chce sie żyć. Ja właśnie wyciąglam sukienki i bede śmigać
Mi od tej pogody aż cukier na czczo spadł 😂😂
Oj tak dziś też bardzo przyjemnie. Słoneczko fajnie przygrzewało
ja już z bluzką z krótkim rękawkiem ;d jest moc;d
Superczas ja też :) ale na balkonie bo jakoś strach już na spacery samej z córką
A u nas dziś juz bez słonka JUz się pogoda nabyła 😂
Ja dziś jeszcze korzystałam ze słoneczka kwiatki przesadziłam na balkonie i ład robiłam ;p może troche słoneczko mnie złapało;p
No ja słyszałam że od jutra pogorszenie pogody