Ubrania w ciąży

u nas jeszcze ładnie, korzystam z praniem podobno po 16 ma padac u mnie 

O to u nas wczoraj wieczorem była burza i dziś już mżawka od rana . Może będzie się łatwiej oddychać 

U nas nie pada ale słonka brak niestety

to u mnie miało padać a było super ;p korzystam i pranie wieszam ;p 

U mnie od niedzieli do środy było pięknie, wręcz upalnie. We wtorek zabrałam się za pranie ubranek i tyle co wieszałam na polu a mi spaliło ramiona i troszkę dekolt. No może spaliło to zbyt mocne określenie ale mam czerwone :D Dzisiaj już było parno, burzowo i po południu grzmiało a teraz właśnie mamy ulewę. Ale ogólnie przez ostatnie dni aż się więcej chciało. Co prawda od rana do wieczora z przerwą na drzemkę siedzieliśmy z synem na polu, za to mogłam coś podgonić z książkami kiedy on siedział w piaskownicy albo sam się bawił. A mąż z tatą postawili konstrukcję placu zabaw, więc możemy teraz szukać elementów do niego :)

U nas miało trochę popadać ale coś rozwiało się i nie padło. Zobaczymy jak dziś będzie. 

Kapryśna ta nasza pogoda 😂

no u nas dziś juz tak o było i padało ;<  dziś prasowanie tego co prałam przez piękne dni;)

U mnie dzisiaj nie padało ale było pochmurnie 

u nas powiem szczerze nie mogę narzekać ;p pogoda dopisuje no dzis tak od 16 zaczeło padac  

Fajna jest pogoda. Ja lubiłam być w ciąży jak było tak cieplutko. Urodziłam jak było zimno i spowrotem robi się ciepło i można iść na spacerek 

U nas pochmurnie, ale deszcze znikły w końcu 

Ja juz się nie wypowiadam na temat tej pogody bo jest bardzo denerwująca 😂

Noszę ubrania ciążowe od MyTummy , z czego nadadzą się w okresie karmienia piersią. Mam dwie bluzy z odsuwanymi bokami na piersi, sukienki z odchyleniami i dziurkami. Ubrania super. Bardzo polecam

Ważne żeby ubrania były luźne (nie uwierały brzucha).  Oraz żeby miały naturalny materiał , a nie poliester itp. sztuczne domieszki.