Dziękuję bardzo mi miło
I bardzo dobrze powiedziałaś! Znajomi powinni wspierać w dążeniu do celu, a nie oczekiwać zniżek, a najlepiej to w ogóle za darmo…
I bardzo dobrze powiedziałaś .
Ubranka są śliczne masz talent ! Zgodze się z poprzedniczkami że cena za mała, aczkolwiek w Polsce rękodzieło nie jest doceniane ( Wiem z doświadczenia)
Ubranka piękne. Myślę że 20 zł to trochę mało ale też nie możesz wystawić 100 bo nikt ci ich nie kupi. Myślę że ceny w przedziale 30-40 zł są realne. Ja bym kupiła. Możesz zrobić zniżkę na zestaw. Np 100 zł za ubranko dla mnie to przesada. Ja rozumiem że to robota, materiał itp ale jednak tyle bym nie zapłaciła. Wystawiasz to gdzieś?
No tak wychodziło 30 zł za komplet ale barbie mają dużo mniejsze te ubranka. Ale to realna cena
Rękodzieło jest drogie. Też się kiedyś tym zajmowałam. Mnie się wydaje że po prostu szkoda ludziom pieniędzy. Mogą sobie kupić coś podobnego z chin za połowę ceny. Rękodzieło to dużo pracy, czasu, materiałów i przede wszystkim pomysłu. Dlatego cena gdyby chciał policzyć to wszystko wychodzi duza. Nie każdego na to stać
Takie ręcznie szyte ubranka mają swój urok, zwłaszcza że w sklepach często są drogie. 20 zł za cały zestaw to naprawdę bardzo przystępna cena, myślę, że spokojnie znalazłyby się chętne.
Ten przedział 30–40 zł za zestaw brzmi rozsądnie, zwłaszcza jeśli ubranka są starannie uszyte. Pomysł ze zniżką za większy zestaw też super, bo wtedy klient czuje, że więcej zyskuje
Ludzie często porównują z masową produkcją z Chin, nie widząc różnicy w jakości i unikalności.
O wow naprawdę piekne
Piękne, masz naprawdę talent i super pomysł, wiele mam na pewno chętnie by kupiło
Piękne ubranka, super uszyte, lepiej niż normalne ubrania dla ludzi. Mi się wydaje, że vinted tak trochę popsuło handel, i każdy się o wszystko targuje. To może wystaw za 30 to będzie z czego zniżać
Śliczne są , jak bym miała córkę i w domu lalki to pewnie bym kupiła
Bardzo fajne komplety ubranek i cena spoko.
Kwestią pewnie będzie też dostawa niestety, ja często sama szukam tak żeby mi się opłacało, żeby dostawa nie kosztowała więcej lub tyle samo co rzecz, często wolę dopłacić i mieć więcej lub drożej (szczególnie to jest kwestia rzeczy dostępnych stacjonarnie i internetowo) tą jedną jeśli dostawa mnie wynosi nie wiadomo ile.
Na pewno jak pisałaś znajdą się też tacy co powiedzą że jak można tyle chcieć za ubranka dla lalek, nieraz jak coś sprzedawałam z tzw drugiej ręki mimo że nowe nieużywane i za połowę ceny to ludzie potrafili o te 5 -10 zł się targować przy cenie 30 np.
Jak ktoś z prawie nowego kompletu za 30 zł proponuję nową cenę 15 to od razu ją proponuję 50
piękne te ubranka , i dla dzieci nie tylko dla lalek
Bardzo wam dziękuję za te słowa bo to motywacja ale niestety wszyscy patrzą żeby najlepiej za darmo było. Albo wymyślają , że bluzeczka dla lalki byłaby o 1 cm za krótka
Ludziom się nigdy wszystkim nie dogodzi , takimi sprawami nie ma co się przejmować
Tak wiadomo , ale szkoda że nasze społeczeństwo ma takie podejście….