Zdecydowanie za niska cena , za 20 zł to na vinted używane można kupić a nie ręcznie szyte
Tak, 20 zł za zestaw to bardzo dobra cena, zwłaszcza jeśli ubranka są ładne i starannie uszyte. Chętnie kupiłabym coś takiego jak bym miała córkę dzieci uwielbiają przebierać lalki
Niby za niska ale jednak osoby zainteresowane się targują….
także często wydaje się , że coś jest tanie , jeżeli tego nie kupujemy. A jak przychodzi do zakupu to chcemy jeszcze taniej. Ludzie nie doceniają , że one są szyte. Ważne żeby było taniej.
Dziękuję za miłe słowa
Nie wiesz jacy są ludzie , tylko daj daj . Zobacz nawet na takim vinted sprzedajesz coś za 5 zł a oni chcą za 3 zł . Jak jest ktoś konkretny i zdecydowany to zapłaci tą cenę i nie narzeka
To jest straszne. za darmo jeszcze źle
Dokładnie, niestety niektórzy zawsze chcą „targować się” nawet przy malutkich kwotach. Ale jak ktoś naprawdę chce i jest zdecydowany, to zapłaci uczciwą cenę bez marudzenia.
Ręczna robota i jakość często są niedoceniane, a ludzie oczekują cudów za grosze. Szkoda, bo warto docenić wkład i czas, jaki ktoś poświęca na wykonanie takiego produktu. Niestety, często liczy się tylko cena, a nie wartość.
No każdy by jeszcze chciał za darmo i jeszcze z jakimś gratisem…
Wiadomo za darmo wszystko najlepiej
Zgadzam się. Są piękne, ale to ubrania dla lalek, a nie dla dzieci, więc cena 80-100 zł dla mnie by była za wysoka
Nie no, 80-100 zł za ubranko dla lalki to już naprawdę sporo, to raczej byłaby inwestycja dla kolekcjonerów niż codzienna zabawa.
Za jakosć trzeba zapłacić
No tyle to na pewno za dużo ale myślę że do 40zl było by ok
W Polsce rękodzieło nie jest doceniane. Oczywiście ludzie chwalą , że piękne , wyjątkowe itd. Ale w rezultacie i tak kupują w sieciówkach
Jeny jak ja nie lubię tych targujących ludzi przy tych niskich cenach , denerwuje mnie to na vinted strasznie
No niestety ale też nie wszystkich stać aby dzieciom kupować ubranka w wyższych cenach dla lalek
Też myślę że tyle by było ok bo to jednak tylko dla lalki , dla dzieci to już można drożej
Zapłacić za lalkę około 100 to dużo a co dopiero za ubranko
Tak to prawda. Sa duzo mniejsze… ale tez byly piekne i recznie robione ale w te to nawet noworodka bym ubrała… moze szyc ubranka dla maluchow? To chyba lepszy biznes
mamusie szaleja na punkcie pieknych ubranek dla swoich pociech