Ubranka dla lalek

Zdecydowanie za niska cena , za 20 zł to na vinted używane można kupić a nie ręcznie szyte

Tak, 20 zł za zestaw to bardzo dobra cena, zwłaszcza jeśli ubranka są ładne i starannie uszyte. Chętnie kupiłabym coś takiego jak bym miała córkę dzieci uwielbiają przebierać lalki

1 polubienie

Niby za niska :wink: ale jednak osoby zainteresowane się targują…. :wink: także często wydaje się , że coś jest tanie , jeżeli tego nie kupujemy. A jak przychodzi do zakupu to chcemy jeszcze taniej. Ludzie nie doceniają , że one są szyte. Ważne żeby było taniej.

Dziękuję za miłe słowa :kissing_heart:

Nie wiesz jacy są ludzie , tylko daj daj . Zobacz nawet na takim vinted sprzedajesz coś za 5 zł a oni chcą za 3 zł . Jak jest ktoś konkretny i zdecydowany to zapłaci tą cenę i nie narzeka

1 polubienie

To jest straszne. za darmo jeszcze źle

Dokładnie, niestety niektórzy zawsze chcą „targować się” nawet przy malutkich kwotach. Ale jak ktoś naprawdę chce i jest zdecydowany, to zapłaci uczciwą cenę bez marudzenia.

Ręczna robota i jakość często są niedoceniane, a ludzie oczekują cudów za grosze. Szkoda, bo warto docenić wkład i czas, jaki ktoś poświęca na wykonanie takiego produktu. Niestety, często liczy się tylko cena, a nie wartość.

1 polubienie

No każdy by jeszcze chciał za darmo i jeszcze z jakimś gratisem…

1 polubienie

Wiadomo za darmo wszystko najlepiej :rofl:

Zgadzam się. Są piękne, ale to ubrania dla lalek, a nie dla dzieci, więc cena 80-100 zł dla mnie by była za wysoka

1 polubienie

Nie no, 80-100 zł za ubranko dla lalki to już naprawdę sporo, to raczej byłaby inwestycja dla kolekcjonerów niż codzienna zabawa.

1 polubienie

Za jakosć trzeba zapłacić

No tyle to na pewno za dużo ale myślę że do 40zl było by ok

1 polubienie

W Polsce rękodzieło nie jest doceniane. Oczywiście ludzie chwalą , że piękne , wyjątkowe itd. Ale w rezultacie i tak kupują w sieciówkach :wink:

Jeny jak ja nie lubię tych targujących ludzi przy tych niskich cenach , denerwuje mnie to na vinted strasznie

No niestety ale też nie wszystkich stać aby dzieciom kupować ubranka w wyższych cenach dla lalek

Też myślę że tyle by było ok :wink: bo to jednak tylko dla lalki , dla dzieci to już można drożej

Zapłacić za lalkę około 100 to dużo a co dopiero za ubranko

Tak to prawda. Sa duzo mniejsze… ale tez byly piekne i recznie robione :wink: ale w te to nawet noworodka bym ubrała… moze szyc ubranka dla maluchow? To chyba lepszy biznes :slight_smile: mamusie szaleja na punkcie pieknych ubranek dla swoich pociech :slight_smile: