Ubranka dla noworodka

Ja w ciąży ubieralam się w sinsay w ciąży xd 

PattMaz a maja tam ciuchy ciążowe? Czy byłaś taka chudziutka? 

O tym Sinsayu też dobre opinie słyszałam, chociaż sama nie kupiłam tam jeszcze nic. O ciążowych to gdzieś w internecie czytslsm ale nie mogę  znaleźć na ich stronie takich typowo maternity ubrań. 

Ja ubrania ciazowe mam ale z hm głownie bluzki i spodnie i mam malutko ubran bo przez tego koronawirusa to czlowiek wiecej czasu w domu przesiedzial ;)

• Z Sinsay mam może z 2 bluzki i sweterek 

Gugus mają takie fajne elastyczne sukienki gdzie super podkreślały brzuszek. Nie no ja yo jak wieloryb wyglądałam więc szukałam ciuchów które podkreśla brzuszek a resztę wyszczuplić. 

Ja też mam sporo rzeczy tzw. Oversize więc tylko spodnie kupowalam ciążowe bo reszta była dobra :) 

PattMaz oo takie sukienki są najlepsze ;) ja w takich nie lubie chodzić,  chodz gruba nie jestem,  ale jak byl brzuszek to najlepiej mi się w takich chodziło   ;)

Ja wiekszość ubran ciążowych to mam od siostry szkoda mi było kupować je na kilka miesięcy tym bardziej jak większość czasu przebywa się teraz w domu ;)

Ja lubiłam dopasowane ciuchy w ciazy 

A ja teraz mam tak że co nie założę z czasów ciąży czuje się jak słonica w tym wgl nie umiem się przełamać do tych ciuchów leżą u czekają na zbawienie a ja zakładam i ściągam bo źle się w nich czuje 

Pattmaz to ka ciążowe to tylko spodnie i legginsy nosiłam 

PattMaz nie mam nic specjalnie ciążowego. W ciąży nosiłam ciuchy jakie przed ciążą nosiłam 

Wiec nie mam z tym problemu 

Ja też lubię dopasowane ubrania źle się czuję gdy coś jest luźne lub za bardzo wisi tam jak piszecie ;) Ja w ciąży stawiam dużo na legginsy wygodne nie uciskają i tam skóra się nie poci ;)

A co do bluzek to najlepiej się czuje w tunikach ;)

Ja w ciąży też tylko w legginsach chodziłam bo najwygodniej. Ale i sukienki lub spódniczki nakladalam 

Ja właśnie w spódniczkach nie za bardzo czułam się komfortowo więc z nich zrezygnowałam ;)

Kasia dla mnie legginsy to obowiązkowo ;) najlepszy ciuch w ciąży  :D

Gugus i po ciąży też 

O tak leginsy robią robotę . Ja mam ubrania ciążowe leżą ale pamiętam że denerwowało mnie chodzenie w tych samych rzeczach termin miałam na zimę więc nie kupowałam za dużo ubrań , latem o wiele lepiej kiedy możemy założyć sukienkę . Ale ogólnie chodzę w trochę luźniejszych ubraniach więc mi nie przeszkadzają ubrania ciążowe o ile nie muszę chodzić co chwilę w tym samym :p

Pani dokładnie w zimie to masakra sie ubierać, tez chodziłam w zimie w ciąży. A latem to zwiwna sukienka i już  ;)