Kasia to super u nas nie ma , a szkoda na pewno ubranka lepszej jakości jak w lumpeksie, tam są poddawane jakiejś chemii bo specyficznie pachną . A ceny jakie są w komisie ?
To ja nawet nie słyszałam o takim komisie , a szkoda bo też mam mnóstwo rzeczy po synku w stanie idealnym..
Patka moja mama tacie tez tak kupuje właśnie ciuchy do pracy . Musze się przejść kiedyś, ale nawet nie wiem gdzie u mnie są xd
Wiesz co tak naprawdę to mamusie sobie narzucają cene i dodatkowo sklep ale najdroższą rzecz jaka tam kupiłam to był rampers za 14 zł z next gdzie na olxie czy na bazarkach mamy sprzedają po 20 zł plus przesylka tak naprawdę.
Więc tutaj jest ten plus że ubranko widzisz i nie płacisz za przesyłkę a też nie przyjmują ubranek spranych czy poplamionych
Mnie właśnie zazwyczaj zniechęca przesyłka bo zazwyczaj jest droga
Kasia bo wiedzą że jak ktoś chce takie ciuszki to i za taką cenę kupią
Mnie też ta przesyłka zniechęca wolę blisko na odbiór osobisty
Kasia to fajne te komisy szkoda ze u mnie nie widziałam zdanego, chętnie bym skorzystała.
Oj mnie tez te przesyłki odstraszają.. tanie ciuszki, a przesyłka dwa razy droższa.
To macie racje przesyłki są strasznie drogie jeszcze w miare ceny maja inpost albo paczka w ruch ale kazdy woli iść na wygodę i wysyłają kurierem albo pocztą polską gdzie właśnie dostany sa drogie ;)
PattMaz ja jak kupuje używane to tylko z odbiorem osobistym bo muszę zobaczyć jak rzeczywiście to wygląda
To prawda, czasem jakaś rzecz za grosze nawet jest wystawiona a przesyłka 13 ziko. Wtedy najlepiej kilka kupić i za jedną wysyłką.
Dziewczyny, nie zrobiłam zdjęć, ale stacjonarnie w Reserved są masakrycznie promocję (W moim mieście dopiero teraz po epidemii otworzyli ten sklep) można kupić koszulki na krótki rękaw za 7 zł, bodziaki w atrakcyjnych cenach. ;)
Kurde ja mam w galerii , a nie mam jak się wybrać, bo dziecka nie będę ciągnąć.. szkoda.. chętnie bym skorzystała, mimo że ciuszków mam ful
Kasia to super ceny dosyć niskie zaczynam żałować , że u nas nie ma komisu ale to pewnie duże miasto .
Patka mnie też zazwyczaj przesyłka zniechęca , czasem ktoś coś ma fajnego , albo w sklepie i nie opłaca się brać w ogóle jednej rzeczy , a nakupić też bez sensu jak się nie potrzebuje .
Natalia super ja nie mam galerii muszę jechać na Wrocław może to i dobrze bo jakbym pojechała to bym przepadła :D
Jak nie ma promocji na ubranka to te ceny w sklepach mnie przerażają. Cena za bluzeczkę czy spodenki w granicach 30 lub 40 zł t jest naprawdę dużo tym bardziej że ma się świadomość tego że dziecko może ubierze to tylko raz czy dwa razy tak naparwdę
Kasia teraz w Smyku można nawet za 7 zł bluzki spodnie a w sinsay po 3.99 się zaczynają ciuchy bluzy bluzki spodnie body w wielopakach.
A ceny normalnie to dlatego takie duże żeby mogli później promocje zrobić
Teraz w Smyku właśnie często dostaje maila ze promocja jest
Właśnie jeszcze nigdy nie miałam ubranek z sinsay muszę się tym zainteresować. Bo u mnie w mieście jest sinsay ale mały i biedny więc za dużego wyboru tam nie ma ;)
Sinsay ma w zależności od rzutu, bo słyszałam różne opinie ale ja ogólnie nie narzekam a wręcz uważam że dobrej jakości są.
Ja tez jeszcze nie mam nic z sinsay , ale póki co mam dość ubranek ;) jak będę potrzrbowac jakiś to tam się rozglądne
Też nie mam ciuszkow z Sinsay nawet nie wiem gdzie on teraz jest najbliżej bo koło mnie zlikwidowali