Ubranka dla noworodka

Dziewczyny w hm można spotkać koszulki na krótki rękaw za 8 zł i też za 10 zł. I nie są one z wyprzedaży. Więc polecam się przejść. Bo jednak za taka cenę lepiej kupić w nieco lepszym sklepie. ;) Figa były wersje dla dziewczynek i dla chłopców. Jak je zobaczę w Lidlu to dam znać;D

DoNiWe ja mam bardzo dużo z różnych firm, ale najbardziej lubię lidla i Tesco. Dla mnie rewelacja  ;)  

O to musiały być super, bo przeważnie te dziurkowane spotykam w wersji dla dziewczynek. Ciekawe czy jeszcze dadza :)

Kiedyś w smyk kupiłam takie body z takimi dziurkami...fajna sprawa. Lidl mam 10 km od siebie więc rzadko tam jestem zresztą jak się wybiorę to wszystko przebrane.

Ja mam daleko do wszystkich takich fajniejszych sklepów.Może i lepiej bo mąż by nie wyrobił na zakupy hehe

Figa dla chłopców też bo kupowałam synkowi. 

Gugus też byłam ostatnio i w H&M i c&a i nic nie kupiłam wszystko poprzebierane :/

Dziewczyny są te body w katalogu będą od przyszłej soboty 

I jeszcze wiele innych ubranek 

Ciekawe czy stacjonarne uda się kupić :) 

Patka to te? Wlasnie tam niżej w komentarzach dałam te same zdjęcia, że będą od soboty za tydzień;) ale nie wiedziałam,  że to te ;) 

Figa ja to do innego Lidla jeżdżę, bo u nas na na dzielnicy nic nie ma nigdy, bo zaraz poprzebierane 

Tez mozna zamowic na lidlu online wtedy wieksze jest pradopodobienstwo ze dostaniemy ubranka ;) bo faktycznie jak z rana nie zaatakujesz lidla to pozniej sa juz pustki ;) ja duzo ubranek orginalnych kupuje w komisach za pare groszy i w bardzo dobrym stanie albo używane od kogos na olxie ;) 

A jak się zamawia w ludu online to gdzie odbiór w sklepie czy dostawa do domu i doliczają koszt wysyłki?

Aneczka, można z dostawą do domu + wysyłka

To muszę może zamówić przez internet te body.moze się uda

Dostawa do domu plus koszta wysylki w zaleznosci od zamowienia. Nastepnie zwroty mozna dokonac w klepiej stacjonarnym nie trzeba paczki odsylac ;) 

Aneczka no właśnie nie ma odbioru w sklepie , tylko do domu za opłatą 

Niestety trzeba zapłacić za wysyłkę, ostatnio też mnie to trochę odstraszylo bo chciałam coś taniego zamówić i wysyłka była w cenie tego produktu. 

Gugus to trochę lipa że trzeba płacić. Szkoda że nie ma opcji odbioru w sklepie

Dokładnie niefajnie , sama właśnie też coś chciałam zamówić pilnego A nie drogiego i zrezygnowałam 

Po ciężkim weekendzie w końcu mogłam się ogarnąć i wrócić. Szkoda że nie zauważyłam tych bodziaków.  Mam nadzieje, że jak dzisiaj wyślę męża po pampersy to jeszcze cos zostanie.