Ubranka dla noworodka

Też mnie dziwi ta opłata za dostawę, taki duży sklep.. Przecież i tak co chwilę dysawy maja to go za problem. 

Natalia te body będą do Piero od przyszłej soboty. 

Gugus faktycznie to te gdzieś musiała umknąć mi Twój kom. 

Fakt przesyłka droga i mnie też skutecznie odstrasza ale Aneczka jak wyobrażała byś sobie odbiór tego w tak dużym dyskoncie? 

Szkoda wlasnie ze nie ma odbioru w sklepie ;) powinno byc tak jak jest w to innych sklepach bo tak jak piszecie czasem kurier kosztuje tyle co sukienka ;) najlepiej robic grupowe zamowienie i sie podzielic przesylka ;) 

A tak z ciekawości ktoś wie ile dostawa?

Aneczka, mój mąż jak zamawiał sobie wyrzynarkę to kw wynosiło 17zł.

To sporo.jux lepiej zajechać,choć może już niczego nie być.

Natalia te bodziaki są od następnej soboty tej 27go ;) także nic straconego 

Patka ja też czasami nie zobaczę niektórych komentarzy, także to normalne  ;) czasami jak nie mam jak wejść na forum to muszę 3str czytac i też mi umyka  ;) 

Aneczka chyba z 15 zł mi wyszło przy legginsach za 20zl ;) także no.. raz trafiłam na darmową dostawą w jakiś weekend. 

Myślę,  że właśnie zamiast odbiór w sklepie to darmowa dostawa byłaby spoko  ;)

Gugus to poprawiłaś mi nastrój ;D zatem czekam do soboty by się wybrać. 

Ja właśnie też coś chciałam zamówić dla córki body chyba i nie zamówiłam bo koszt przesyłki był praktycznie w cenie ciuszków więc wolałam podjechać tym bardziej że nie mam daleko. Coś ok. 15 zł więc to na prawdę sporo 

Ja jak zamawiam to zawsze także żeby załapać się na darmową wysyłkę , ewentualnie zamawiam do sklepu . Chociaz od jakiegoś czasu zamawiam tylko do paczkomatow . 

Ja nie zamawiam jak za wysyłkę trzeba więcej zapłacić niż za dana rzecz. 

W lidlu jednak lepiej zamowic grupowo albo wlasnie zrobic zamowienie na wieksza ilosc rzeczy gdzie dostawa bedzie darmowa ;) 

Jezeli chodzi o inne sklepy to jest mozliwosc zamowienia do domu lub do danego sklepu i faktycznie zwrot jest teraz wydluzony ;) 

Moniczka to przy małych zamówieniach nie opłaca się tyle płacić za dostawę 

No dokładnie  nie opłaca się płacić za dostawę tyle lub więcej niż za zamówioną rzecz. 

Pati ja też zawsze poluje na darmową, ale w Lidlu mało kiedy się zdarza.. A jak już jest, to nie ma tego co bym chciała kupić  ;) 

O to dobrze że od 27,bo już myślałam że wszystko wykupili :p

Ja ubranka dla córki kupiłam w Kapalah, HM, Pepco. I w Pepco doznałam szoku bo znalazłam ciuchy w super jakości. 

Ja nie polecam na pewno z Reserved. Co kupię to po jednym praniu szmata się robi. 

W pepco trzeba trafic na dobrej jakosci ubranka bo nie wszystkie takie sa niestety ;) 

Właśnie A jak tam jest z dostawami z Lidla? Mnie zraziła koleżanka która na swoje zamówienie czekała więcej niż miesiąc... I jakoś obawiam się zamawiać tam z dostawą do domu 

Co do Lidla i dostawa, czekałam nie długo tydzień max 2 tyg zamawiałam spodnie i była darmowa dostawa wtedy właśnie. 

Też z Reserved się nacielam kilka razy :/